1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czarny ekran...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez daddek122, Listopad 23, 2009.

  1. daddek122

    daddek122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam.
    kolega kupil sobie xboxa 360, dal go do przerobienia (pisze bo mnie o to prosil) (xtreme 1.61) zostal przerobiony , kupil pare nie orginalnych gier uzywanych na 1.41 xtreme , zadna otoz nie dziala na nie ktorych robi sie czarny ekran i wychodzi do loga xboxa 360 a w jednej (!) jest napisane , ze jak chce grac to musi wlozyc ten dysk do konsoli xbox 360. Prosze o pomoc,
    dziekuje za wszelka pomoc..
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pare dni wstecz napisales ten sam post dostales tam odpowiedz wiec jaki jest sens pisac go ponownie
     
  4. daddek122

    daddek122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja nic nie pisalem. Moze ktos inny pozatym, nawet tego posta nie znalazlem.
     
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Niech twój kolega przeskanuje obraz przez agbx i wklei to tutaj, bo tak to nie możemy Ci nic doradzić, bo tak naprawdę nic o tych grach nie wiemy.
     
  6. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kiedy masz ixtreme 1.6 gry które mają orginalnie wave 1,2 lub 3 mają taki mieć. Gry wave 4 lub 5 trzeba przerobić na wave 3. Gry które już zostały spatchowane z wave 3,4 lub 5 na wave 2 (wymaga tego ixtreme 1.4 -1.51 ) należy zmienić na wave 3 (ixtreme 1.6) lub używać active.iso. Ogólnie zawsze chodzi o pliki pfi i Video. Jeśli twojemu koledze to nie przeszkadza niech nagra sobie płytkę active.iso. Będą mu działały wtedy wszyskie gry bez przerobienia ich. Nie wiem jak z grami które miały orginalnie wave 2 i przerobi się je na wave 3, raczej nie będą działać. Na 1.61 jest taka różnica że gry z wave4 (5 chyba też) działają od razu bez active.iso.

    Prawdopodobnie są to gry spatchowane.

    podbny temat

    http://xboxforum.pl/kosz-f53/nagrywanie-gier-wave-2-i-wave-3-a-31564.html
     
  7. daddek122

    daddek122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak ,sa to gry spatchowane ,bo wspominal mi cos o tym ze patchuje gry po sciagnieciu.
    mam male pytanie dotyczace jeszcze tematu, moze sie wydawac komus smieszne, lecz ja jestem w tym kompletnie ZIELONY i moj kolega tez.
    Jak sie patchuje / zamienia (nie wiem jak to nazwac) np. z wave 4, 5 , na WAVE 3? zeby na 1.61 dzialalo?
    daje juz raport z plyt tych co wyskakuje czarny ekran: abgx360:
    http://i45.tinypic.com/t4utkx.jpg
    http://i47.tinypic.com/2ilg18o.jpg
     
  8. biedaq94

    biedaq94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    moze inaczej spatchowane
     
Wczytywanie...

Poleć forum