1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez peja_87, Grudzień 30, 2011.

  1. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Wkoncu dzis udalo mi sie nagrac gre. Jest to gra skate 2. Moja konsola ma prawdopodobnie przerobke lt 1.5 Jak odpalam gre z plyty to jest tylko czarny ekran. Przy probie instalacji dojdzie do 45% i wyskakuje komunikat zebym przeczyscil plyte szmatka. Czy to wina tego ze nie mam najnowszej przerobki? bo to dosc stara gra a mi chodzi np fifa 10.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Pewnie ci się coś źle nagrało.
     
  4. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy jak poszla mi fifa 10 i tekken 6 to i skate 2 powinna pojsc? I co daje przepuszczenie gry przez abgx?
     
  5. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nagrywałem kiedyś też ta gre i było to samo , wina rippa samej gry
     
  7. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jaka gre moglbym nargac zeby mi poszla, zebym mogl sprawdzic czy dobrze nagrywa?
     
  8. metzli

    metzli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Jaką grę? Nawet tą samą, tylko sprawdzić czy obraz który ściągnąłeś jest dobry, najlepiej ściągnąć jakiś nowy tzn. inny :)
     
  9. MarcinDsD

    MarcinDsD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skarszewy
    Jak Koledzy Mówią Wina Rippa
     
  10. MarcinDsD

    MarcinDsD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skarszewy
    Jeszcze Ras Sciognij ta gre w rippie ale od kogoś innego
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    próbuj możliwe rippy może któryś zaskoczy mi w demo nawet miałem na falconie fat czarny ekran więc według mnie z tą grą coś jest
     
  12. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  13. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Skate 3 tez sciagnalem. powinna mi pojsc?
     
Wczytywanie...

Poleć forum