1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez villa, Styczeń 1, 2012.

  1. villa

    villa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukałem na forum i nic nie znalazłem. Mam Black Opsa na xboxa (przeróbka) wcześniej działało i przeszedłem całą grę ale od jakiegoś czasu po włączeniu gry mam tylko czarny ekran. Czytałem i inni maja problem że w ogóle nie działa, a mi właśnie działało. Płytka jest trochę zarysowana i czy to może być przez to? Inne gry działają poprawnie np. FIFA 12
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    odpowiednia przerobka i dobrze nagrana live. na dzis lt+3.0

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. villa

    villa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a po co przerabiać jeżeli gra działała poprawnie a nagle z dnia na dzień przestała...
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a dasha nowszego lub jakaś gra?
     
  6. villa

    villa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    yyy troche nie kumam i co ci chodzi. pytasz czy wgrałem nowego dasha - nie jak juz przerabialem na nowego 1.9 a powinno mi działać skoro nowsza fifa 12 działa bez problemów. jak coś sory że ze mną się tak trudno dogadać ale nie siedzę w tym jak juz daje do przerobienia i robie co każe te gościu
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to masz dash 13xxx 599 zamiast 13xxx 146 dlatego ci nie działa zostaje ci wgranie lt 1.91/2.0 + nagranie tych gier z nowszym patchem jeszcze raz lub dasha 14xxx i lt 3.0 + gry patchowane topologia
     
  8. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    aktualizowałeś dasha po to aby grać na fifie i wszystko jasne - dodało ci nowe zabezpieczenia AP25 ( z tego co pamiętam to te starsze gierki z AP często trzeba było przepalać z nowymi patchami)
    musisz ponownie przepuścić przez abgx360 (tylko nie tego nowego) i wypalić ponownie
     
  9. villa

    villa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    szczerze nie aktualizowałem żeby grac w fife. może wie ktos dlaczego przestało działać (przypominam że gra działała i nagle przestała)? kiedyś aktualizowałem zeby zagrac w jakąś gre ale to było jak pierwszy raz przerobiłem. jak sprawdzić dasha? i jaki jest najlepszy abgx360 do gier
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    tyle ,że jakby se wgrał lt 2.0 bo może nie być na jego napęd to abgx360 1.05 jak lt 3.0 to abgx 1.06
     
  11. villa

    villa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przypomniałem sobie że jakoś rok temu jak był brotherhood to aktualizowałem potem przerobiłem. Ale czy ktoś mi powie jak gra mogła przestać działac bez aktualizacji z internetu ?
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    przez aktualizacje z płyty , myslisz ,że dash tylko z live? gry mają wbudowanego którego wymagają
     
  13. villa

    villa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A Black Ops jest grą AP 2.5 ?? Więc musze przerobić konsole na lt+ 2.0 czy wystarczy, tak jak napisał mario 1500, przepuścić przez abgx 360 1.05?
     
Wczytywanie...

Poleć forum