1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czarny obraz przez hdmi x360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kazuya26, Styczeń 10, 2014.

  1. kazuya26

    kazuya26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w szukaj i gogle nie znalazlem rozwiazania mojego problemu dlatego pisze tutaj
    nie moge sobie poradzic z nastepujacym problemem a mianowicie mialem sytuacje ze jeden kabel hdmi przez pewien czas sluzyl mi do ogladania sat i konsoli i tak po ktoryms przelozeniu kabelka obraz na konsoli nie chcial zalapac mimo ze wczesniej przez ok 2 lata wszystko smigalo az milo. konsole sprawdzilem pod innym tv i obraz przez hdmi tam jest a wiec wyjscie powinno byc ok, a na moim tv (panas) wszystkie wejscia sa sprawne i kable tez sa sprawne a obrazu nie ma, obraz jest tylko na kablu z trzema czinczami ale slabej rozdzielczosci. w ustawieniach konsoli w takim podlaczeniu nie idzie wejsc w ustawienia obrazu hdmi.
    reset po wlaczeniu i przytrzymania RT+Y tez nic nie daje,
    gdzies wyczytalem ze ratunkiem dla mnie jest tylko kabel component ale czy na pewno?
    dzieki za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kazuya26

    kazuya26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Widzę ze nikt nie spotkał się z takim problemem jak ja, chociaż na necie znalazłem dużo rozpoczetych wątków o czarnym obrazie ale oprócz oddania konsloli na gwarancje albo rezygnacji z kabla hdmi na rzecz Component nikt tak naprawdę tego problemu nie rozwiązał.
     
  4. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A resetowałeś ustawienia obrazu ? Chyba Y + RT ale pewny nie jestem.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W poscie #1 pisał ze tak....

    Do autora:
    Podepnij pod inny tv przez hdmi i zmniejsz tozdziałkę.

    Wysłane z tapatalka
     
  6. kazuya26

    kazuya26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    Akurat nie miałem okazji podłączyć pod inny tv ale podłączyłem kablem component i HD w tej opcji śmiga do 1080i ale po podlaczeniu hdmi nadal czarny obraz , tak wiec zostaje przy component z nie rozwiązanym podłączeniu. Pozdrawiam i licze ze uda mi się kiedyś rozwiązać ten problem
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podlaczyc konsole do innego tv. Wylaczyc autodetekcje ustawic 720p. Obraz wroci na starym tv. Dziadowales z hdmi i upaliles zr9b jak napisalem naprawi problem

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum