1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny obraz ,pytanko

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez czeski24, Grudzień 28, 2009.

  1. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wtam.ost w moim miesiecznym jasperze elite(nieprzerobiony) zauwazyelm przy grze crackdown ze po wlozeniu plytki(gra zainstalowana) wlaczam gre i obraz robi sie czarny i nie da sie wyjsc do dasha(musze wtedy wyłączyć i włączyć konsole),plytka minimalnie ma male ryski.Nie wiem czego to moga byc objawy,raz dzała a raz nie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Spróbuj wlaczyc ta gre jak wyjmiesz dysk.
     
  4. Dcskate

    Dcskate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    moze cos z napedem
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Najpierw bym poradzil sprobowac zainstalowac na dysk,jak pujdzie to wina x360,jak nie tzn ze plytka :)
     
  6. OmnfG

    OmnfG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    napisal ze gra zainstalowana...
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Chodzilo mi raczej zainstalowac jeszcze raz;) te jedno slowo zmienilo postac rzeczy :p


    Wywal obraz z dysku i zainstaluj ponownie


    z plytki odpalasz to samo?
     
Wczytywanie...

Poleć forum