1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny obraz, zły dash?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mateo55, Grudzień 31, 2010.

  1. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!
    Przerobiłem konsolę na LT+, ma nowe menu itd. Dziś pierwszy raz wkładam NFS i konsola nie pyta już o aktualizację ale czyta płytę a obraz jest czarny i nic się nie dzieje.. Sprawdzałem dasha pisze 2.0.12 chyba, dokladnie nie pamiętam czy to jego wina?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    a wgrales patcha do gry ??
    jak nie to poczytaj sobie w dziale iso na ten temat
     
  4. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Koleś który mi przerabiał miał wgrać jakiegos dasha..

    OK ponoć moj NFS nie jest AP2.5 tzn zawiera pusty sektor :)
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli nalezy jeszcze przygotowac obraz ISO do AP2.5 i dopiero wtedy nagrac tak?
     
Wczytywanie...

Poleć forum