1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny Obraz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nobad, Lipiec 21, 2010.

  1. nobad

    nobad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż czasami gdy chcę zagrać w grę wkładam płytke, wszystko czyta lecz gdy potem wybieram aby ją odpaliło włącza się czarny ekran i gra się nie ładuje. Gdy nacisnę na logo x360 na padzie pojawia się mini menu, leczy gdy wyciągnę płytkę, obraz dalej jest czarny. Mam przeróbkę LT, nagrywam zawsze na verbatimach. Mam elitke jasper. Wie koś co sie dzieje ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Masz to tylko z ta gra czy jeszcze z innymi?
     
  4. nobad

    nobad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. ziko

    ziko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubań
    Trudno powiedzieć co to może być zamieść screeny.
     
  6. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    buauhahahahahha zamiesc screeny, ta i wklej w painta jeszcze.... czlowieku co ty piszesz ?A co do tematu nie wkladasz gry zanim konsola do dashboardu wejdzie ?

    @edit. a poza tym co ty chcesz na tych screenach zobaczyc ? Czarny obraz ? :D:D :Rotfl:
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wyczyść cache dysku lub pamięci wew. Zapewne nie masz avatarów, doinstaluj je
     
  8. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na moje to naped moze zle plyty lapac
     
  9. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miałem podobną sytuację z GTA 4, jak masz czarny ekran, wciśnij "xbox guide" i wybierz na dole grę którą masz w napędzie, powinno ruszyć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum