1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny obraz !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maniakalny_666, Wrzesień 21, 2010.

  1. maniakalny_666

    maniakalny_666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam już wcześniej pisałem ale temat został przeniesiony do kosza.
    Zaczne od początku.Właczając mojego iksusia załacza się strona startowa czyli XBOX 360 potem czarny obraz i dalej nic się nie dzieje:(:mad: stało mi się to na świeżo wypalonej płytce z Mafią 2 pomyślałem że żle mi się płyta wypaliła, sprawdziłem wszystkie gry ( piraty i orginalne ) zakażdym razem to samo.:(:(Do neta podłączony nie byłem i nie jestem rroda też nie mam!!! Jeżeli ktoś miał taką samą przyczyne albo podobną lub wie jak jest przyczyna i ile ewentualnie będzie kosztować będę wdzięczny za pomoc !!!

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Jeśli masz dysk to spróbuj go odłączyć i sprawdź jak teraz.
     
  4. maniakalny_666

    maniakalny_666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    mam dysk zaraz odłącze i podłącze i odpisze


    sprawdziłem i cały czas to samo strona startowa i czarny obraz
     
  5. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Musisz wgrać jeszcze raz aktualizację poprzez pendrive a jak się nie chce wgrać to wpisz kod kasujący ostatnia aktualizacje. znadz go na forum lub google bo teraz nie nam za bardzo czasu
     
Wczytywanie...

Poleć forum