1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czarny Pad Przewodowy !

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Nowicjusz, Styczeń 23, 2011.

  1. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, czy wie ktoś gdzie mogę dostać tego pada (oprócz allegro)?:
    Bo szukałem i nie mogę znaleźć...

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja widziałem takiego w CH M1 w Markach koło Warszawy w sklepie Media-Markt kosztował 149zł.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie bylo czarnych, oryginalnych, przewodowych padow. lepiej poczekaj na.ten niwy od Razera.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  5. janek123

    janek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    w Media Expert widziałem takiego pada za 139 zł właśnie przymierzam się do jego kupna;0
     
  6. ooxBARTUSxoo

    ooxBARTUSxoo XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gniezno
    W media expert sa takie ale bez przewodowe :)
     
  7. Nomadsky

    Nomadsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A musi być koniecznie Przewodowy ?
     
  8. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no wolałbym przewodowy, bo mnie denerwuje ta puszka na baterie... :)
     
  9. janek123

    janek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jak to niema przewodowych ? jak ja własnie dzisiaj taki kupiłem.
     
  10. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    A przy okazi powiedzcie kiedy polska premiera Razer ONZA?
    Kiedy na necie bedzie np na allegro?
     
Wczytywanie...

Poleć forum