1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czas powrócić na Xbox live.Pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Razak, Listopad 6, 2012.

  1. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Witam.Moja konsola ma uszkodzony port z kabla do neta. Postanowiłem więc że kupie wifi do xboxa i pograć trochę w gersy 3. Posiadam LT.2.0 grałem już halo 4,czy forze 4. Mam najnowszy dash.Moje pytanie brzmi zmieniać flash na 3.0 czy mogę zostać na lt 2.0 i grać tylko w gersy online. Na lt 2.0 są większe szanse na dostanie bana niż na lt 3.0 w moim przypadku ?. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Ryzyko bana zawsze jest. Jednak lepiej jest grać na LT+3.0 + kopiach wypalonych iHasem
     
  4. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    + sprawdzanie w abgx360??,czyli jeśli chodzi o gry w które grałem wcześniej ryzyko dostania bana na lt 3.0 + ihas+abgx jest mniejsza ?
     
  5. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, zawsze warto, a nawet trzeba przepuścić obraz gry przez abgx'a. Wtedy bezpieczniej jest.
     
  6. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Na LT 2.0 nie pograsz w gry XGD3 multi bo jak podepniesz konsolę do LIVE to zmieni Ci topologię i będziesz musiał jeszcze raz wypalać pod LT 3.0
    Ryzyko bana zawsze jest mniejsze z najnowszym LT
     
  7. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Gersy 3 z tego co pamiętam mają xgd3 ?

    Cholerka teraz sobie przypomniałem,grałem w Halo 4 przed premierą.Z grania na Live zostały nici czy jeszcze coś da się zrobić ???
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Grałeś na profilu LIVE? Offline czy Online?
    LT 3.0 i normalnie lecisz na XBL, w co chcesz grać to wypalasz jeszcze raz..
     
  9. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Od dwóch lat cały czas byłem offline tylko był wczytywany mój profil i grałem w gry przed premierą i z XGD3.
     
  10. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Myśle że spokojnie możesz wrzucać LT 3.0 i wbijać na XBL.
    Jednak ryzyko zawsze jest:p
     
  11. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Szkoda tylko że nie ma już za bardzo zamienników na wifi do xboxa 360...,bo te drogie jak cholera
     
  12. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    kup sobie AP z tp linka, i ustaw na tryb client. Koszt około 60 zł....taki tani zamiennik wifi
     
  13. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    W sumie tak. Ale problem polega na tym że mam spalone wyjście LAN w konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum