1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czas uruchamiania konsoli z RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kz4life, Kwiecień 5, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kz4life

    Kz4life Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Witam
    Chciałbym zrobić w mojej konsoli RGH ale zniechęca mnie czas uruchamiania konsoli, który może trwać nawet 3min.
    Moja konsola to jesper, data produkcji 09.09.2009, dash 2.0.15574.0.
    Czy ktoś z Was posiada taką konsolę z RGH?
    Ile wynosi czas bootowania Waszych konsol?
    Proszę o odpowiedż
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Ja posiadam jasperka i od jakiegoś czasu mam rgh, przyznam że zdarza się raz na 100 że nie chce zaskoczyć (albo trzeba by długo czekać ale nie mam cierpliwości :) ) ale przeważnie to albo od strzału odpala albo max 10-15 sec. 3 min to taki dosyć skrajny przypadek jeśli ktoś zrobi Ci rgh tak jak trzeba to będzie szybko :)
     
  4. Kz4life

    Kz4life Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Możesz polecić kogoś na Allegro?
     
  5. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Tutaj na pewno znajdziesz Usługi
    Polecał nie będę bo w tym dziale masz oceny komentarze itp :)
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    jasper z takim dashem czyli rgh2.0 srednio okolo 20s.....maksymalnie do 60sekund.
    jasper na rgh1.0 strzela 5-10s

    Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  7. amiga1

    amiga1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    X360 Slim, v. 2011 Corona 2 - czasy od razu do ok. minuty. Powyżej minuty - Reset i od nowa.
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jasper 2009, RGH1 - boot od 5 do 30 sekund, powyżej tego czasu resetuję.
    bywa że 'na zimno' nie odpala nawet do 2-3x i zaczynam się wkurzać.
    na zimnej konsoli za pierwszym strzałem boot min 30 sek.
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Poprawić ci to :p <3 ??

    Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2
     
  10. WerJar

    WerJar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódz
    Moja Konsola ma różne humory ;D czasem jest tak, że odpalę 5 sek i łapie zaraz FSD się włącza itp. Czasem jak wyłączę i po 1h włączę znowu to 20sek czasem 30
     
  11. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    mój rgh włącza się tak jak nie przerobiona konsola ale slim kumpla 2-3minuty no i jak mi kiedyś rgh zrobili to 15 minut ale to potem naprawili

    Pamiętaj za to powiedzieć tym co ci przerobią żeby nie skasowali przeróbki napędu bo mi usunęli!


    Alert Nie pisz postów pod sobą do tego służy przycisk [​IMG] "Modyfikuj". #ESLORD

     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    - edytuj posty, a nie pisz jeden pod drugim


    Mój SLIM - TRINITY - zimny: 15-20s, ciepły 30-50s
     
  13. Rei 02

    Rei 02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    107
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie bez przeróbki, Arcade, 3-5 sekund z buta. :p
     
  14. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Bez przeróbki to akurat normalne, a temat nie o tym...
     
  15. POKERZYSTA

    POKERZYSTA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    CO DO CZASÓW - moje doswiadczenie
    dałem niedawno konsole na RGH niby OK ale fakt pi przeróbce często zwiechy a czas bootowanie 3 minuty to minimum - myślałem ze to norma (tak przynajmniej oswiadczył "przeróbkowicz" ale zdziwko mnie chapło jak przyszedł do mnie kupepl ze swoją konsolą
    kumpel ma xbpxa z X.2011 i śmiga u niego aż miło (nxe 2.0.16197.0)
    mój nxe to 2.0.16202.0
    oddałem go do poprawki
    gość wgrał mi nxe 2.0.16197.0
    no i smiga wsio jak talala:)
    pzdr
     
  16. Kz4life

    Kz4life Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Właśnie takich czasów bootowania się obawiałem (powyżej 20s) do tego wysoka cena RGH przy moim dashu.
    Nie wiem czy warto
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co tu długo, nie włącza się to 2 godziny tylko do 2 minut. Zapal fajkę, zrób herbatę.
     
    1 osoba to lubi.
  18. Kz4life

    Kz4life Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    OK, obecnie cena RGH na PHATa z takim dashem to ok.180zł, może warto poczekać aż stanieje?
     
  19. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Czekaj dalej az konsola spuchnie hehe

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  20. amiga1

    amiga1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ponoć do minuty jak slim zabootuje to jest w porządku. W tym czasie zawsze można kawkę zrobić.
     
    1 osoba to lubi.
  21. slimLeo

    slimLeo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    160
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    K-ce
    Ja kupilem slimkę z 2011 na allegro podobne było robione u tutejszego Eslorda czy jakoś tak średnio odpala 5-7 sek. raz na dziesięć razy odpala do 30sek. wydaje mi się kto jakie ma doświadczenie tak potem bootuje. Raz nawet czekałem ok 1,5 minuty ale co to za problem w porównaniu np do komputera w tym czasie można sobie zapalić i tyle.

    R.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum