1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czasami mam problem z załączeniem X360 z pada

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 3echo, Luty 17, 2010.

  1. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak w temacie.Na padzie miga cały czas ring dookoła,a na konsoli tylko ten mały znaczek"power" się świeci.W takim przypadku musze nacisnąć główny przycisk na konsoli.Zauważyłem,że tak się dzieje jak konsola parę godzin jest nieużywana,później jak ją wyłączę i chcę ją ponownie odpalić z pada to wszystko hula.W czym problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rooness

    Rooness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wyprzedzę już ewentualne pytania, żeby ułatwić innym pomoc.

    -Jak długo masz konsole?
    -Czy jest ona nowa?
    -Czy pad również jest nowy i jak długo go masz?
    -Czy wymieniałeś już baterie?
    -Czy miałeś już kiedyś podobne problemy?
     
  4. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    -konsole mam od 2 miesięcy
    -jest z sierpnia 2008r.,używana
    -jeden pad był z konsolą,a drugi kupiłem niedawno
    -oczywiście,ze wymieniałem baterie
    -wcześniej podobnych problemów nie miałem,ale mam wrażenie,że od czasu jak podłączyłem kabel HDMI,chociaż nie wiem,czy ma to coś wpólnego.
     
  5. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem ten sam problem. Musisz kupić nowy kabel HDMI.
     
  6. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale czy to faktycznie wina kabla,dopiero co kupiłem?
     
  7. Melkorn

    Melkorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Konin
    ale co ma kabel HDMI do odpalania konsoli z pada ?


    a powiedz mi kolego czy jak podlaczysz na zwyklym kablu to tez sie tak dzieje ?
     
  8. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    do tej pory miałem na zwykłym kablu i nic takiego się nie działo,albo sobie nie przypominam.Ale jakby była to wina kabla to miałbym chyba cały czas problemy z nim,a tak jak wyżej pisałem dzieje sie to niezawsze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum