1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czego potrzeba do gry multiplayer?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jedras55, Sierpień 5, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. jedras55

    jedras55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Zamierzam sobie kupić grę Fifa Streets na Xboxa. Konsole mam od dzisiaj więc jeszcze się na tym nie znam. Czy jeżeli kupie grę i zainstaluje ją na dysku to będę mógł grać na multi? Czy do tego potrzebuję jakiegoś kodu z pudełka czy coś w tym rodzaju? Fifę chcę kupić z tej aukcji: FIFA STREET 2012 (X360) NOWA FOLIA SKLEP PROMOCJA (3427658361) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Abonament gold

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. jedras55

    jedras55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak ale abonament gold już posiadam ale co zainstaluje sobie taką gre, pogram na multi, pożyczę kumplowi on do siebie do xboxa włoży i też może grać? Oczywiście wiem że jednocześnie nie możemy bo trzeba mieć płytkę.
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Będziecie grać obaj ale nie jednocześnie jak sam napisałeś potrzebna płyta w napędzie i u kolegi abonament też potrzebny jeśli go nie posiada.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  6. jedras55

    jedras55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli wychodzi z tego ze do grania wystarczy oryginalna plyta bez zadnych tam kodow kont itp :) to mi sie podoba :)

    Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
     
  7. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    niektore gry wymagaja online pass
    ea wylaczylo juz online passy

    Wysłane z es dwójki
     
  8. jedras55

    jedras55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A z ciekawosc. Czy moge kupic gre i zainstalowac ja na dysku zeby odpalac z dysku a nie z plyty zeby nie katowac napedu?

    Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mozesz.. ale plyta w napedzie musi byc, aby grac.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  10. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Możesz ale płyta musi siedzieć w napędzie.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. jedras55

    jedras55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha to nie wiedzalem ze tak jest :) ale co naped wtedy nie pracuje? Albo przynajmniej duzo rzadzej.

    Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
     
  12. Tzu314

    Tzu314 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć,
    ja początkowo grałem w Split/Second tylko z napędu, potem zainstalowałem na dysku zewnętrznym. Konsola chodzi ciszej, a gra szybciej, więc pewnie jest tak jak mówisz - napęd jest rzadziej używany.
     
  13. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, napęd działa tylko do sprawdzenia płyty na początku, można to pominąć lecz jeśli masz oryginał to nie warto nawet pisać. Grę możesz instalować na dysku wtedy gra laduje ci sie szybciej ew. bugi związane z odczytem płyty sa w 99% redukwoane (np. Fable 2). Aby móc grać tylko i wyłącznie na grach które są na dysku oraz bez płyty jest potrzebna przeróbka RGH lecz wtedy nie można korzystać z xbox live(w rgh jest alternatywa xlive) Jeśli chciałbyś pograc w fife street mój gt: bobson995
     
  14. jedras55

    jedras55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. Dzisiaj rano zamówiłem jednak nigdy w nią nie grałem ale mam 400h przegranych w Fife 13 więc może mi się to przyda :)
     
  15. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    hmm steet a fifa podobne gry lecz różnia się, w fife street bardziej dominują szybkie akcje, dokładne podania, zwód i strzał a w fife jednak trochę inaczej to wygląda, aczkolwiek miałem mecz z przeciwnikiem bardziej doświadczonym ode mnie jego drużyna miała 99 pkt (moja 94) i udało mi się go pokonać, a kiedyś miałem mecz z drużyna przeciwną (91 pkt) i przeciwnik narzucił bardzo szybki styl gry podanie góra 2 ew. jakiś zwód(może miał 2/3 na mecz) strzał... przegrałem 8:4 z nim.. .
     
  16. jedras55

    jedras55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A możesz powiedzieć mi coś o online? Jakie tryby są?
     
  17. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    5v5, 6v6, grasz tylko swoim zawodnikiem razem z maks. 3 innymi lub tylko ty sam a reszta twojego zespołu to boty, chyba panama, freestyle i last man standing.
    panama- robisz triki za obejscie 1 pk, za trik w powietrzu 2, panama inaczej ole, inaczej piłka przetoczy się miedzy nogami-3 pkt po strzeleniu gola twoje pkt się sumują a przeciwnika zerują.
    freestyle to samo co panama tylko ze za triki dostajemy pkt stylu kto 1 uzyska 2,500 tyś win.
    LMS- strzelisz gola= 1 z twojego zespołu odchodzi, kto szybciej pozbędzie się swoich zawodników wygrywa
    Tradycyjne mecze 5v5/6v6 w wold tour (cooś ala kariera offline) są mecze od 1V1 do 6v6, są jeszcze trunieje jak w live i offline, oraz dywizje w trybie online jest ich 10 ale widziałem że niektórzy byli w 11 ;o :)
    zaproś mnie to możemy zagrać tylko headset jest?;D I ile masz lat? :>
     
  18. jedras55

    jedras55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam 20 lat headset mam ten śmieszny co był w zestawie ale na Fife jeszcze czekam :)
     
  19. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    śmieszy headset jest fajny podoba mi się aczkolwiek planowałem kupić słuchawki do x'a ale póki co headset wystarczy ;D w jakich godzinach grasz?
     
  20. jedras55

    jedras55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to różnie zależy ile pracy przy domu ale od 20 do późna to na pewno :)
     
  21. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no okey, może być, ja najcześciej gram rano lub wieczorem lecz zdecydowanie lepiej mi idzie rano wieczorem to takie błędy czasem popełniam że to magia.. . Masz może jakiegoś nfsa? :>
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum