1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czego potrzebuje do przeróbki ?

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez JohnCena2011, Sierpień 18, 2012.

  1. JohnCena2011

    JohnCena2011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Witam .
    Jeśli bym chciał przerobić xboxa na to LT3 to potrzebuje tylko nagrywarki która dobrze nagra te gry czy coś jeszcze jest potrzebne?

    Zmieszcze się z nagrywarką i lt w 150zł ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Tak tylko nagrywarki ci trzeba.
    Zależy jaka konsola żeby w 150pln się zmieścić.jak masz slima to ciężko będzie:-X

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. JohnCena2011

    JohnCena2011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Mam właśnie slima .

    Data to chyba 25.04.2011 jest on przerabialny?
     
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Tak. Zalezy jaki masz chip. Chodź ja osobiscie bym slima bez lizarda nie ruszył.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  6. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Za nagrywarke iHAS124B licz ok 70zł z przesyłką + płyty VERBATIM 8,5GB 40zł + przeróbka (60zł najmniej w przypadku SLIMA do 110-150zł).
     
  7. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Jak kolega ma zamiar tylko raz przerobic to lepiej oddać fachowcowi.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  8. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dokladnie!
    Nie wiem skad kolega jest ale w Poznaniu w przypadku SLIM 60-150zł przerobka (zalezy od CHIPA).
     
  9. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Że niby ktoś rusza MXIC za 60zł?
    Nigdy! :p
    BTW
    Lizard/usbpro/kompatybilny kontroler
    Jeden czort, wszystko się nada ;]
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A czemu nie? Przy MXIC wystarczy tylko ścieżkę przeciac.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No nic, pora znowu na przymusowy upust, niech Was szlag :p
    BTW:
    W winbondzie wystarczy tylko zrobić odwiert, a nie biorę za to 50zeta ;]
     
  12. SnakeKRK

    SnakeKRK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    OMG gdzie wy przerabiacie za cene 150 zl?
    Ja swojego slima przerobilem na lt 30 za 50zl
     
  13. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No jak ktoś na siłę chce zarobić to nawet za 3 dychy zrobi...
    A później płacz i ściemnianie bo napęd uwalony.
     
  14. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @up - święte słowa!
    Czasami warto dopłacić! A w tym przypadku to już na pewno warto !
     
  15. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No bez przesady Panowie, to że ktoś robi za 50zł czy nawet za 30 nie znaczy, że od razu się nie zna lub coś zaraz uwali.
     
  16. SnakeKRK

    SnakeKRK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Jakoś od stycznia gram z LT 3.0 (również na xbox live) i nic w napędzie nie jest "uwalone"
     
  17. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    To nie jest zasada tylko życie, było już kilka tematów jak to specialista przetrzymywał napęd "bo coś tam było nie tak" a prawda była taka, że go uwalił.
    Ja słyszałem o nieszczęśniku który dał jakieś 300-350 za flasha bo "trzeba było napęd wymieniać, bo oryginalny był nie do ruszenia".
    Tak więc samo życie ;]


    @down:
    Na biednego nie trafiło, ale wiadomo ja bym delikwentowi nie odpuścił.
     
  18. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Heh jak sie komuś konsole daje do "naprawy"to ta osoba powinna wziąć odpowiedzialność na siebie jak coś uwalil.
    Jak bym był klientem takiego osobnika to nogę wypadało by mu złamać :-X:-D:-$


    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum