1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czego przyczyna?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez robson4141, Sierpień 14, 2011.

  1. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podłączyłem do monitora ktory ma wejscie dvi kabel hdmi z przejsciowką dvi. I obraz się nie pokazuje wyświetla się tylko not signal. Jak by co to monitor 1280x1024. 18 cali
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Po pierwsze nie spamuj chodzi mi o drugi post, który usunąłem... Po drugie jak podpniesz kabel pod monitor to normalne że nie będzie obrazu bo trzeba pod coś jeszcze podpiąć... konsolę czy PC.... Pytania trzeba zadawać jasno, domyślam się, że chodzi o konsolę? Jeśli piszesz że monitor masz o max rozdzielczości 1280 x 1024. Zmień na konsoli rozdzielczość dla ekranu na najniższą podłącz dobrze kabel i testuj rozdzielczości...
     
  4. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niestety nic to niedało. Jak podłączam konsole tzn włączam to wyswietla sie napis not signal sprawdz kable czy cos takiego
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zalezy jakie dvi:).

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. d2darkness

    d2darkness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może przez te jego przejściówki nie wyświetla obrazu bo komunikat który mu wyskakuje oznacza jakby nie było nic podłączone więc widocznie przez te durne przejściówki się coś dzieje
     
  7. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie no wlasnie. zanim wlacze x'a to nic a;e jak juz wlacze to sie wyswietla not signal czyli widzi kabel ale niechce dzialac ;p
    niewiem o co kaman
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  9. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no ja mam dvi-d single link. ale nic mi to nie mowi
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie podlaczysz do tego monitora kablem hdmi z przejsciowka dvi, hdcp blokuje

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  11. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A można podłączyć obraz w ix'ie kablem HDMI -> D-SUB?
     
  12. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak nie to pozostaje mi vga? ;/
     
  14. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    UP!
    A można podłączyć obraz w ix'ie kablem HDMI -> D-SUB?
     
  15. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wescie pomozcie skusilem sie na vga podrobe i rozdwojony obraz, a z tym dvi co wczesniej pisalem co zrobic ;/
     
  16. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    dvi-hdmi + przejściówka dvi dsub lub vga.

    //weźcie, nie weście.
     
  17. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    niemoge znalezc tej przejsciowki ;/ jak ona wyglada?
     
  18. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    hehe, nawet nie szukałeś. Wpisz w google dvi dsub i będzie.

    //Nie mogę, nie niemoge
     
  19. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to jak wczesniej pisalem nie moge znalezc bo takie cos mi wyskakiwalo a teraz sie okazalo ze to jest to. Tylko tak= hdmi> do hdmi podlaczyc przejsciowke dvi a do tej przejsciowki przejsciowke dsub? dobrze kminie?

    w takim razie przejciowka musi miec miejsce na wejscie dvi a z drugiej strony ma byc vga do monitora i niemoge takiej znalec wszystkie sa takie ze dvi do monitora a nie vga

    // połączyłem posty następnym razem edytuj wiadomość a nie post pod postem za coś takiego jest WARN!

    #jakubkameleon
     
  20. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie bedzie dzialac takie cos. Albo dvi-hdmi albo vga innej mozliwosci nie ma
     
Wczytywanie...

Poleć forum