1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czekać na nowy iX czy nie...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ryza666, Listopad 27, 2009.

  1. ryza666

    ryza666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam na dysku ponad 4 gier Wave4 do wypalnenia czekam na nowy iextreme na liteon i zastanawiam sie czy wypalic te gey spachowane czy nie, slyszalem ze na najnowszym iextreme te spachowane gry moga nie smigac wie c sie zastanawiam co robic ? Kto jest w stanie rzetelnie odpowiedziec na to pytanie ( moze ktos kto lata juz na 1,161 odpalal badz probowal odpalac spaczowane wave 4 na 3 gry i wie jaka jest odpowiedz )
    Ja wiem ze google za przewodnika ale nie ma jednoznacznej odpowiedzi tylko jakies pierdy bo polowa ludzi nie zna sie na niczym ....

    Pozdrawiam ..........:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Po pierwsze: zmieniłem tytuł bo nie opisywał problemu. radzę się zapoznać z regulaminem bo inaczej warn

    Po drugie: jaki masz iX? jak masz 1.6 to można użyć activate.iso

    Po trzecie: spatchowane gierki nie będą działać na iX 1.61

    Po czwarte: nie wiadomo kiedy wyjdzie iX LT

    Po piątek: TO WSZYSTKO BYŁO! SZUKAJ!
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    z tego co słyszałem najnowszy ix lt nie będzie sprawdzał waveów wiec gry spatchowane będą działały
     
  5. kuller

    kuller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A kiedy wyjdzie ten najnowszy IX??
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    takie pytanie to do wróżek. beta testy juz trwaja wiec pewnie niedługo
     
  7. orzeszek1916

    orzeszek1916 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja przerabiam gry z Wave4 na Wave3 i banglają. Też czytnik liteona
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa

    co w tym dziwnego
    pewnie masz 1.6
     
  9. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Od samego początku polecałem używać Active iso, w czasie chęci zmiany/UpDate firmweru nie będziesz miał problemu z Pachowanymi grami.
     
  10. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Ja bym radzil zaczekac te kilka tygodni na nowego iXtreme , szczegolnie jesli bedzie to pierwsza przerobka konsoli , ktora zazwyczaj jest troche drozsza niz update FW napedu.
     
  11. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hej a ja mam takie pytanko i jednoczesnie prosbe o porade : mam kilkanascie tytulow nie modyfikowanych w zaden sposob, wszystkie wave 2 z przeróbką 1.41, i napedem Litka. Nie gram on line i nie zamierzam, wiec chodzi mi o porade. Czy przerabiac konsolke, a jesli tak to jaki flash. Chcialbym zeby bylo jak najprosciej i najwygodniej tzn. bez zadnych plyt aktywacyjnych i takich tam. Poprostu wypalam i smigam :DD
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na dzien dzisiejszy ixtreme 1.6
     
  13. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    ss2, tak łatwo to nie ma
     
  14. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli ... :) bo moderator pisze 1.6 a Ty ze nie bardzo
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wszytskie gierki z wave 2 beda ci dzialaly na ix 1.6
    najnowsze bez activate iso albo bez patchowania juz nie
     
  16. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kris piszac o patchowaniu masz na mysli przerobienie obrazu na nizszy np. z wave 4 na 3 czy jeszcze cos innego ?
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    patchowanie ma nizszy wave
     
  18. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zawsze do wave 2...? Czy moze nie przerabiac konsoli tylko wszystkie najnowsze obrazy patchowac do wave 2.
     
  19. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    do wave jaki obsługuje twoj ixtreme
     
  20. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1.41 max wave 2 z tego co wiem. Czyli wyjsciem byloby nie przerabianie konsoli tylko nowych obrazow do wave 2 ? Inaczej mowiac czy zagram wtedy np. w Forze 3 lub CoD4 MW2?
     
  21. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zagrasz ale możesz miec problem z aktualizacja labo z errorem wyczyść szmatka
     
Wczytywanie...

Poleć forum