1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czemu gra po spachowaniu mi nie działa ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jaayy, Luty 1, 2010.

  1. jaayy

    jaayy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam taki problem , w moim xboxie 360 nie mam najnowszego softu oprogramowania napędu czyli chyba "iXtreme 1.61" . Postanowiłem zamiast aktualizować oprogramowanie napędu , spachować nową grę na inne wave takie na którym by ona działała . Wziąłem grę "Tekken 6" posiada ona wave 4 . Na moim xboxie działa gra GTA IV wiec sprawdziłem jakie ona mam wave miała wave 2 i spachowalem na to samo wave Tekkena . Zrobiłem to programem "360 waves pacher" robiłem to według tej instrukcji : http://xboxforum.pl/iso-f31/abgx360-patchowanie-z-wave-4-na-wave3-2-a-29068.html . Spachowałem Tekkena na wave 2 zrobiłem od tego plik dvd i nagrałem . Gdy wkładam grę do napędu pisze że nie mam odpowiedniego oprogramowania i czy je zaktualizować . NIE ROBIĘ TEGO, BO BOJĘ SIĘ , ZE JAK TO ZROBIĘ NIE BĘDĘ MÓGŁ GRAC NA KOPIACH GIER . Pomóżcie mi czemu Tekken nie działa przecież ma odpowiednie wave . Robiłem go na wave 3 także nie działał . Co mam zrobić aby działał ?

    I czy jak zaktualizuje to tym xbox co mi się pyta jak wkładam grę to bedę mógł grać na kopiach gier ?



    [​IMG]

    Oto jak pat****ę grę , bo może coś źle robię .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Może masz iX 1.6 i musisz na wave3 to zrobić
     
  4. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zaktualiuj , dlatego nowe gry ci nie chodzą
     
  5. jaayy

    jaayy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    iX 1.6 nie mam napisałem że na wave 3 też robiłem i nie działa .
    A czy jak zaktualizuje tam jak wkładam grę to co się pyta to czy będą mi kopie zapasowe gier działały ?
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  7. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    aktualizuj offline
     
  8. jaayy

    jaayy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak offline ? Bo ja mam chyba konto na LIVE zbanowane więc w necie nie gram .
     
  9. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  11. jaayy

    jaayy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jak zaktualizuje ten Dashboard będę mógł grać na kopiach zapasowych gier (piratach)?
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak ma bana to ma 8955 wiec to nie to
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak!
     
  14. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    oczywiście że będziesz mógł nowsze gry po prostu krzyczą o aktualizację i tyle
     
  15. jaayy

    jaayy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnełem ten Dashboard wrzuciłem na pendrive włożyłem w usb konsoli i nacisnełem aktualizuje teraz coś się załadowało pożniej zresetowała się konsola , zapytało czy aktualizować dalej że zajmie to chyba 128 mega na pamięci nacisnęłem tak przeszła aktualizacja i zrobił się carny ekran na tv . Co to oznacza ? Tak ma być ? Ile powinna trwać to aktualizowanie ? Mam dwie karty pamięci jedna 64mb druga 256mb na tej 256 mam chyba jeszcze 200mb wolnego miejsca . Co mam robic ? Czy może to objaw braku pamięci na karcie bo nie mam pewności że było tele miejsca bo grałem wczesniej w 3 gierki i może jakies save się zrobiły .
     
  16. jaayy

    jaayy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę jak najszybciej pomoc . Xbox ciągle chodzi i mam czarny ekran nie wiem czy go zresetować .
     
  17. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Zrób jak pisałeś, wyłącz i włącz go ponownie.
     
  18. Punisher2000

    Punisher2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    From Hell
    Ja mam 1.6 firmware. Np jak grałem w stare Force unleashed nic się nie pojawiało. Ale np przy Ultimate Sith collection zawsze wyskakuje mi przy odpaleniu "czy chcesz zainstalować tą aktualizacje" daje tak i za chwilę wyskakuje mi czy chcesz zainstalować 128 mb tego dasha. Mam dasha wgranego wiec daje nie. Wybija mnie na główne menu (na dashboard), ale jak jeszcze raz kliknę "zagraj w gre" to już odpala. I tak za każdym razem to trzeba dawać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum