1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czemu gry nie chodza

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez dziks99, Kwiecień 7, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dziks99

    dziks99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pytanie .dlaczego moj zmodowany samsung ms28 nie chce odtwarzac wypalanych gier(imgburn)??plytka dl, prawidlowa nagrywarka tez.pojawia sie komunikat"To play this disc put it ine the xbox 360 console.czy cos moglem zrobic zle??zmodowany Ixtreme.
    pozdrawiam i dziekuje za pomoc
    dzinks:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moze plyta dvd-r dl ? albo nagrywasz bez tego pliku .dvd ?
     
  4. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Bo chcesz grać w kopie :p
     
  5. dziks99

    dziks99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    plytka dl + na bank!!jakie powinny sie znajdowac pliki na poprawnie wypalonej plytce??
    dziekuje za pomoc;)
     
  6. Angoleiro

    Angoleiro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Prawdopodobnie ktoś ci źle przerobił konsolę, albo używasz lipnych płyt, albo konsola stara i laser pada.

    pozdrawiam
     
  7. dziks99

    dziks99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ponownie
    Czy ktos zna moze stronke w ktorej jest opisane krok po kroku jak poprawnie przerobic konsole xbox360??jesli tak bardzo prosze o linka.
    z gory dziekuje
    dziks
     
  8. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Na naszym forum znajdziesz wszystkie odpowiedzi na swoje pytania.Przejrzyj na początek dział Poradniki Sprzęt.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum