1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czemu nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ja509, Styczeń 9, 2011.

  1. ja509

    ja509 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    eroer.png | kacperloczek | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl
    link ze zdięciem help plees

    przy każdej grze tak jest
    a jak nie zaznacze verifity to gra niedziała

    płyty verbatim DVD+R Dl
    bez rys
    gry od kolegi działały
    xbox kupiony i przerobiony w grudniu elite jasper

    Czy to wina mojej nagrywarki w kpkmpie ? czy płyt? czy ja źle nagrywam? Cze xboxa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nagrywarka albo cos w systemie co ma xbox wspolnego z nagrywanie plyt??
     
  4. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Masz Layer Break ustawiony na 1913760?

    [​IMG]

    Może CloneCD pomoże??
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie ma ustawionego layer-break'a.....bo by było na tym jego screenie widać........
     
  6. ja509

    ja509 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam Layer Break ustawiony na 1913760

    PS nie mam tak w 1 grze tylko we wszystkich co ścągne zmarnowałem już 7 płyt
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no to nagrywarka smieć bo ja nagrywam na plytach za 1,60 i hula
     
  8. ja509

    ja509 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    opeael2

    TO jaka nagrywarka jest najlepsza?
    kompa kupiłem z 2 lata temu
    w nero info tool pisze ze moge nagrywać te płyty
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Laser sie konczy i nie przechodzi na druga warstwe:)
     
  10. ja509

    ja509 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    Czy tą nagrywarke da sie napirawc czy nową trzeba
    bo czytać płyty czyta
    a jak nagrywarka jest najlepsza?
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Naprawic sie raczej nie da a jakiej firmy masz obecnie nagrywarke ??Duzo nagrywasz??
     
  12. ja509

    ja509 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam nagrywarkę
    TSSTcorp CDDVDW SH-S223F SB03
    tak pisze na tym scrrenie z IMG burn

    dostałęm xa w grudiu i wtedy pierwszy raz cos nagrywałęm
     
  13. ja509

    ja509 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moze to jednak nie wina nagrywarki?
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  15. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    potem zainstaluj odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz img burn
     
  16. ja509

    ja509 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak mam zajnstalować jak mam zajnstalowane
     
  17. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    odinstaluj i zainstaluj :) ale najpier ten nowy fv do nagrywarki
     
  18. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dlaczego wszyscy zawsze obwiniają nagrywarkę??? Mi ten błąd zawsze wyskakiwał, gdy podczas nagrywania obciążałem system(winamp, zapisywanie plików na dysku,ściąganie plików na dysk etc) Wtedy zawsze buffer spadał i płyta była do wyrzucenia. Mam jakąś szajsowatą nagrywarkę hitachi sprzed 3 lat.
     
  19. ja509

    ja509 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    NAwet jak nic nie robie
    wyłączam wszystkie programy
    to i tak źle nagrywa
    Dalej nie wiem co robić a niechce kupować nowej nagrywarki a potem okaże sie że to nie o to chodziło
     
  20. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kolego, tutaj albo walniętą masz nagrywarke albo lipne płyty. Skoro nie chcesz wydać 60-70zł na nagrywarke to zaopatrz się w orginalne gry. Przelicz czy Ci to się będzie opłacać
     
Wczytywanie...

Poleć forum