1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czemu nie działa ???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez demon1109, Marzec 8, 2012.

  1. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dobra jest tak od dwóch dni mam przerobionego xboxa (3.0 najnowszy dash-chyba) nagrałem fife 12 i assassins creed revelations zanim jeszcze konsola wróciła z przerobienia ale mniejsza o to ,fifa smiga wszystko extra ale to xgd2 takze zero podjarania bo to moj drugi xbox wczesniej miałem fat przerobionego i nagrywałem gry i był luksus, a te nowe nagrałem zgodnie z poradnikiem na tym forum o grach 3.0. Właczam zaraz po fife AC R i jest logo zaraz sobie pomyslałem ze zaraz go pomęcze a tu tak... właczam gre wyskakuje logo ubisofta tylko takie rozmazujace albo rozpadajace sie płyta zwalnia i przechodzi do tego ekranu co pisze ze automatycznie zapisuje stan gry bla bla bla.... i wyskakuje bład typu przetrzyj sciereczka itp... o co chodzi,czemu to nie działa ??? (płyta verbatim nagrywarka zwykla nie ihas)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Płyta źle nagrana. Jeśli używałeś imgburna, to spróbuj clonecd. Potem daj instalacje na dysk, jak dojdzie bez problemu do 100%, to podczas rozgrywki nie spotkasz się z komunikatem o ściereczce.
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Instalowałeś na dysku? Jak tak, to usuń i wyczyść pamięć podręczną konsoli.
     
  5. mcmarycha

    mcmarycha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A to przeczytaj ze żeby nagrywać na lt 3.0 to trzeba mieć iHAS bo gry mogą ciąć albo nie działać i nie wszystkie gry możesz nagrać na zwykłej nagrywarce
     
  6. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przeciez nie mozna instalowac jak nie jest nagrywana ihasem,ale przeciez ze prubowalem . ale **** na 40 % blad 2. No ale na wszystkich forach torrentach itp pisza ze gty nagrywane zwykla chodza tylko ze nie mozna instalowac a wedlug imbgurm byla dobrze wypalona
     
  7. mcmarycha

    mcmarycha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no tak, rozumiem czemu nie działa, ale niech mi ktos da pozadny tutorial jak ustawic umgburn i clone cd zeby wiecej płyt nie tracic dopuki ihasa nie mam bo chce sobie zagrac w darkness ii ale musze byc pewny ze dobrze nagram.moze lone cd ???
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ej a co z ap 25 fable III np. to tez wystarczy abgx360 czy jeszcze czyms cos trzeba robic ???
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a np. jak mi sie ten assassin zle nagrał i teraz nagram darkness ii to myslisz ze zadziała ???
    i napisz o co chodzi z booktype, bo tam nie ma mojej nagrywarki z kompa ja mam atapi czy cos takiego, czy tam sie ustawia naped xboxa ???
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Atapi to Liteon. Wszystkie gry nagrywasz tak jak tutaj, w zależności od LT:
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[tutorial]-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826.html
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...szy-artykul-edycja-3-a-120365.html#post942283
     
  14. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok dzięki można by ten temat zamknąć, ale nie wiem gdzie i jak to zrobić .
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Może to zrobić tylko Moderator/Administrator.
     
  16. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ej a jeszcze jedno heh.Słuchaj a jak nagram ta zwykla nagrywarka i działa luksusowo to jest taka opcja ze np. ukoncze 90 % gry i mi wywali bład bo te płyty nie maja nagranego pełnego iso ???
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Może tak się zdarzyć, ale nie powinno.
     
  18. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    przecztałem niedawno na jakims forum ze wiedźmin 2 nie bedzie miał zabezpieczen DRM, to znaczy ze bedzie w XGD 2 ?!
     
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Xgd3 będzie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  20. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dobra wychodzi na to ze ac revelations to odosobniony przypadek bo 30 min temu nagralem the darkness II i smiga az milo roznica jest taka ze teraz poprawnie ustawilem book type a wtedy nie i to chyba o to chodzilo
     
Wczytywanie...

Poleć forum