1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czemu po sprawdzeniu abgx mam na dal SS version: 1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Przemooo73, Grudzień 8, 2010.

  1. Przemooo73

    Przemooo73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po sprawdzeniu abgx'em mam pokazane w każdej grze co ostatnio ściągnąłem na zielono SS looks valid chociaż widzę że jest napisane "SS version: 1". To gry takie jak: Red dead redemption, Splatterhouse, NBA Jam, GTA IV, UFC 2010 itp.. Proszę o odpowiedź czy to jest normalne że abgx nie pat****e do v2? Wersje Abgx posiadam 1.0.5 ustawienia idealnie takie same jak w tym temacie jest pokazane http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wejdź na stronę ABGX, zakładka weryfikacji, szukasz gry - klikasz na ostatnią cyferkę z prawej ( w tym wypadku 1 ) w lini z grą i czytasz instrukcję przeróbki na SS2 o ile pokaże się, że jest też SS2. Do starszych gier, chyba trzeba manulanie dorzucać.
     
  4. Przemooo73

    Przemooo73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bez sensu, to nie da się ustawić jakoś w abgx aby sam wgrywał te ss v2? czemu wszytko wgrywa a tego akurat nie? i czemu pokazuje na zielono jeżeli trzeba jeszcze dogrywać ss v2. A jak z starszymi grami np red dead remption czy gta do nich też trzeba dogrywać to ss v2?
     
  5. Przemooo73

    Przemooo73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jeszcze moje pytanie, czy wyjdzie taki abgx co bedzie sam automatycznie wgrywał te ss v2 i te pacze od ap25 czy jakos tak (w tym sie jeszcze nie bawilem) ?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. Przemooo73

    Przemooo73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To SS v2 jest konieczne do XBL?
     
  8. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Tak. SSv2 musisz wgrywać, jeśli gra ma Wave 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, ... W przeciwnym razie mogą cię wykryć. Patche możesz nawet wgrywać przez abgx360, w interfejsie wystarczy wybrać docelowe pliki.
     
  9. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Jest konieczne... nie słuchaj ludzi którzy mówią że "nie jest potrzebne bana i tak dostaniesz"
    Jeśli masz ssv2 jest mniejsze prawdopobienstwo ze dostaniesz bana więc wgrywaj ;)...

    Jeśli pliku ssv2 nie ma na serwerze abgx360 to Ci go nie wgra bo go nie ma... po prostu czekaj aż ktoś go na tej stronie doda ;)... Tam są pliki sprawdzone możesz też szukać w google ale nie wiadomo na co trafisz. Możesz je wgrywać tez manualnie przez abgx360.
     
  10. Przemooo73

    Przemooo73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To mam rozumieć, że abgx jest zdolne do wgrywania SS v2 tylko ja akurat trafiłem na gry których nie mają w bazie? Dziwne bo mam gry np od MARVEL czy PROTOCOL, a to chyba dosc znane wstawki.
     
  11. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Nie. Po prostu abgx360 sam nie potrafi wgrywać SSv2. Musisz wyszukiwać w bazie i pobierać DMI i SS oraz wgrać ręcznie w zakładce Manually Patch or Extract files.
     
  12. Przemooo73

    Przemooo73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK wielkie dzięki za informacje, szkoda tylko że wypalone już 3 gry ss v1 :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum