1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czemu taki Problem?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Anakonda016, Listopad 6, 2012.

  1. Anakonda016

    Anakonda016 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc. Mam taki problem. wczoraj nagrałem na moje LT 2.0 XGD2 gre wwe '13. Z tego co wiem ona jest na XGD3. Jeszcze wczoraj próbuje i patrze, że trzeba zaaktualizować dasha. Ok, sciągnąłem na Pendrive, wgrałem, wszystko fajnie itp. itd. Ale jak potem próbuje to pisze: Nie można odczytać płyty. Uruchom ponownie konsole, lub wyczysc plyte delikatna sciereczką (cos w tym stylu). To jest spowodowane, dlatego, że mam XGD2? Jesli tak, to jak zrobić, żeby gra działała z XGD3 na XGD2? Prosze bardzo o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Czemu taki Problem?

    Cichą aktualizację pewnie masz.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Anakonda016

    Anakonda016 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm, a tylko tak mam z grami jak są XGD3 ... Z XGD2 działają. Jak przerobić gre z XGD3 na XGD2? A i jeszcze jedno. Co robi ta cicha aktualizacja?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie da sie przerobić XGD3 na XGD2. Cicha aktualka zmieniła Ci tablice DAE. Albo będziesz do każdej gry dogrywać Title Update albo wgrasz sobie LT 3.0 i będziesz miał spokój.
     
  6. Anakonda016

    Anakonda016 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, czyli jak będę dogrywać Title Update to będę mógł normalnie grać w gry XGD3 na LT 2.0?

    Ok, przepraszam za post pod postem, ale nie moge zeedytować tamtego . ;/
    wgrałem Topologie do gry która jest XGD3, i żeby działała na LT 2.0, ale teraz jest inny problem. Płyta nie jest obsługiwana na moim XBOXie pisze ;/
     
  7. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Przerób na LT 3.0 i po problemie, po co się męczyć?
     
  8. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Odinstaluj grę z dysku. Jakbyś przerabiał na lt 3.0, to pamiętaj, że gry nagrane pod lt 2.0 nie będę działać z godnie z tym poradnikiem
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
     
Wczytywanie...

Poleć forum