1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czerwona dioda na zasilaczu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SoTTeR, Styczeń 3, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Witam nie dawno miałem takie dziwne zdarzenie :D postanowiłem sobie zagrać w gta więc uruchamiam konsole a tu nic cisza konsola nie chcę się uruchomić i popatrzałem na zasilacz a na nim czerwona dioda (bardzo się przestraszyłem .) więc odłączyłem zasilacz i podłączyłem go z powrotem i wszystko wróciło do normy i właśnie tu moje pytania czy coś zaczyna się dziać z konsolą ? :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ewernewest

    ewernewest Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Poprostu kabel ci sie poluzowal ;d
     
  4. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Mam nadzieję że to tylko poluzowany kabel :)
     
  5. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Kolega ma racje. Poluzował się i dlatego wyskoczyła Ci ta dioda. Też tak miałem a konsola i zasilacz działa ;)
     
  6. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Ufff to dobrze uspokoiliście mnie :) dzięki
     
  7. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak btw- przez RRODy dostaniemy czerwowstrętu :p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum