1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czerwona dioda na zasilaczu?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Doctor PL, Styczeń 15, 2010.

  1. Doctor PL

    Doctor PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, moj kolega ma nastepujacy problem: gdy probuje wlaczyc xboxa to na zasilaczu zaswieca sie czerwona dioda. Probowalismy 3 zasilaczy. X to stara wersja 203w bez hdmi, sprowadzony z angli. Rozebralem go i plyta glowna wyglada normalnie. Czym to moze byc spowodowane? Mozna to naprawic jakims domowym sposobem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Masz prawdopodobnie zwarcie gdzies w konsoli co wiaze sie z tym ze konsola za mocno obciaza zasilacz.
     
  4. livingfear

    livingfear Guest

    być moze kabel od zasilacza jest zle podpiety do konsoli.Trzeba mocniej go wcisnąć.
     
  5. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Po odłączaj wszystkie kable od zasilacza i podłącz dokładnie i dociśnij wszystkie kable.
     
  6. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Ja miałem ten sam problem ale u mnie była to wina źle dociśniętego kabla od zasilacza
     
  7. DorianGamesFreqq

    DorianGamesFreqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albo spięcie albo masz coś źle podpięte ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum