1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czerwona migająca dioda, brak rrod

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Bugal, Grudzień 26, 2014.

  1. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Cześc ;-) włączam ostatnio mojego jaspera, brak obrazu, czerwona Migająca dioda (dolna prawa) míga i miga, sprawdzam czy kabel hdmi i zasilacz dobrze podłączone i dobrze, díoda nadal miga, wyłączyłem i włączyłem konsolę i wszystko działa.

    Później gram w fife 14, wszystko działa, włączam mecz i "nie można autoryzować dysku" i konsola sama się zresetowała. Od tego czasu wszystko działa i 0 problemów. Ktoś wie o co chodziło?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michaloss123

    michaloss123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam , ze pytam ale czy Twoja konsola glosno chodzi ? (Wentylator) .
     
  4. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Chodzi jak każdy fat, nie zauważyłem zmiany
     
  5. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Odświeżam
     
  6. jakris77

    jakris77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrołęka
    błąd autoryzacji dysku jest jak płyta z gra jest nagrana zwykła nagrywarką .(o ile masz kosole przerobiona i gra jest zainstalowana na dysku) .by najmniej tak mi sie wydaje ,granie bez instalacji na dysku powinno byc ok
     
  7. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    co najlepsze konsola nie ma żadnej przeróbki a fifa 14 to oryginał ze sklepu.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Laser słaby to wywalił błąd. Jak działa to bez stresu. Nie odczytales kodu błędu wiec nie wiesz co było nie tak
     
  9. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Cały czas migała prawa dolna, bez przerwy. ;-)
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To nie jest kod błędu
     
  11. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    I to mnie dziwi. Co to jest?!
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic to nie jest
     
Wczytywanie...

Poleć forum