1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czerwone diody po wymianie pasty

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Fuks, Wrzesień 23, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    921
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Witam postanowiłem dziś wymienić pastę pod radiatorami. Wszystko elegancko pomału odkręciłem napęd, wentylator i resztę śmieci i odłożyłem na bok potem odkręciłem płytę główną i powolutku pozdejmowałem x-clampy i radiatory odeszły. Następnie wyczyściłem procesorki ze starej wyschniętej pasty i nałożyłem nową. Po skręceniu wszystkiego wyświetlają się czerwone diody nie wiem dlaczego. Niczego nie uszkodziłem. Gdy włączam wentylatorki zaczynają chodzić i po chwili czerwone światełko. W czym może być problem. Nigdy wcześniej nie miałem czerwonych diod.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Ja nie być wróżka.
    Ile widzisz diód ? Trzy? Dwie, Jedna?
    Odczytaj kod błędu, i podaj.


    Wysłane z Samsunga Galaxy SIII za pomocą Tapatalk 2
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12705
    Polubienia:
    1173
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odczytaj kod błedu, na oko zwarcie przez zly rodzaj pasty, lub uwalikes procka ściągając radiatir

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    921
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Zaraz wszystko podam, ale jest coś dziwnego jak zdejmę 1 x-clamp to wszystko działa jak go zakładam z powrotem to znowu to samo.

    Edit: Dobra już wszystko chyba działa dobrze, ale proszę nie zamykać tematu, bo nigdy nic nie wiadomo.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    388
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Bo pewnie radiator dotyka czegos poza cpu lub gpu i zwiera

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    921
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Temat można zamknąć konsola działa jak należy. Było tak jak pisze opeael zwierało mi.


    Info Zamykam // Hextor

     

Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum