1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czerwone swiatelko

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dynamic, Lipiec 30, 2011.

  1. Dynamic

    Dynamic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam! Otoz mam taki problem: Naciskam na ten guzik co sie wlacza konsole, i po 3 sekundach sa zamiast zielonych diod sa czerwone. Wogole czarny ekran mam co jest!? Pomocy!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    red ring albo dot of dead

    konsola na gware lub serwis
     
  5. Dynamic

    Dynamic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie, no nie zartuj
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Po odłączaj wszystkie kable oraz hdd i podłącz jeszcze raz jak nie pomoże to pozostaje serwis.
     
  7. Dynamic

    Dynamic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dobra sprobuje
     
  8. Dynamic

    Dynamic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    KUR** wszystko powyciagalem i powlaczalem jeszcze raz, I zas te zasrane diody ;[
     
  9. Dynamic

    Dynamic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    To niestety pozostaje tylko serwis.
     
  11. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. ZERO-GRAVITY

    ZERO-GRAVITY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Jaka płyta? Xenon, Falcon, Jasper?
     
  13. Dynamic

    Dynamic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam kod 0102 - Czyli zimne luty pod GPU. ???Jak to naprawic pomoze ktos proszee???
     
  14. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Sam tego nie zrobisz, możesz tylko pogorszyć sprawę. Serwis albo nowa konsola :)
     
  15. davidzgierz8484

    davidzgierz8484 Banned

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zgierz
    Jak macie GW to wysylka do MS. 9-10 dni i płyta główna nowa ;] Jak nie macie GW to lipa. Trzeba przemyslec czy warto naprawiac. Wyamiana kulek to 200-300 zl. Nie mowie tutaj o podgrzewaniu.
     
  16. Dynamic

    Dynamic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  17. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak i tak konsola podziała tydzień i znowu padnie.
     
  18. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Max 2-3 dni ale podejrzewam ze godzina i padnie z powrotem. Zbieraj kase na nowke
     
  19. ZERO-GRAVITY

    ZERO-GRAVITY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    To przerobiona konsola, czy nowa ze sklepu? I powiedz jaką masz płytę.
     
  20. GreenPeace

    GreenPeace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    jak to 16,2 A nie oplaca sie nawet naprwaiac, bo znowu cos sie stanie za niedlugo :)
     
  21. Dynamic

    Dynamic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    emm nawet nie wiem naprawde
     
Wczytywanie...

Poleć forum