1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cześć, mam pytanie.

Temat na forum 'Przywitaj się' rozpoczęty przez Zarzi, Luty 9, 2013.

  1. Zarzi

    Zarzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraśnik
    Witam!
    Mam na imię Łukasz. Od 2 tygodni jestem posiadaczem mojej pierwszej konsoli - X360. Niedawno zakupiłem nagrywarkę iHas z tej aukcji -> LITE-ON iHAS124-19 B XBOX BURNER MAX XGD3 GW24M FV (2940031850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Tutaj pojawia się moje pytanie. Czy, aby nagrać kopię zapasową muszę 'flashować' nagrywarkę czy coś innego z nią robić? Czy od razu bez problemu mogę nagrać? Przepraszam, za takie głupie pytania.
    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    masz wgrane pod verby jesli chcesz pod inne płyty musisz zmienic
     
  4. Zarzi

    Zarzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraśnik
    Mam zamiar używać płyt Verbatim.
    Ludzie ze sklepu, w którym kupiłem nagrywarkę napisali mi, iż nie muszę nic robić, tylko nagrywać przy pomocy Burner Max Payload.
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Cześć, mam pytanie.

    Jeśli nagrywasz na verbatimy to nic nie musisz zmieniać

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Zarzi

    Zarzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraśnik
    OK, dzięki chłopaki za informacje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum