1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Części xboxa do netu ????

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Zozozl, Marzec 23, 2010.

  1. Zozozl

    Zozozl Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bajki
    Mam pytano [może już był taki temat sry :mad:]
    Czy żeby mieć bezprzewodowego neta w xboxie potrzebny jest :
    wirless adapter czy może być coś innego [ten adapter jes hole.. drogi] ???:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Z tego co mi wiadomo tylko ten adapter wi-fi pasuje.
     
  4. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    tanszym rozwiazaniem jest ap z funkcja clienta.
     
  5. Zozozl

    Zozozl Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bajki
    MISIOB proszę napisać jeszcze raz dokładniej .........
    Bo nie wiem o co Ci chodzi ^^
     
  6. BRuMie

    BRuMie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Zozozl

    Zozozl Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bajki
    Wiem że z routerem !!!
    Podłączałem przez rj45 ale kabel po hacie się ciągnął !!!!!
    A czy można tak podłączyć xboxa ??? :
    jakiś kabel od xboxa > komputer > komputer z routerem [bezprzewodowo] > XBOX LIVE ^^
     
  8. plucik_rop

    plucik_rop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ropczyce
    Mozna. Tzn ja mam tak zrobione, ze kablem lacze xboxa i laptopa, a laptop z routerem laczy sie bezprzedowodowo. Poprostu mostkujesz polaczenia i nic nie trzeba grzebac w ustawieniach xboxa
     
  9. Zozozl

    Zozozl Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bajki
    Mi chodzi o komputer stacjonarny ??
    MAM STAŁE IP
     
  10. Zozozl

    Zozozl Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bajki
    TEMAT jeszcze trwa podłączam kabel Ethernet konfiguruje i nic ???????
     
Wczytywanie...

Poleć forum