1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy aby nagrać grę XGD3 potrzebuję nagrywarki z ihasem? O ile się wiem mam Lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Reszek, Listopad 8, 2014.

  1. Reszek

    Reszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem nowy w tych sprawach. Zaczynam się bawić w nagrywanie i nagrałem już dwie gry normalnie przez imgburna ale były one XGD2 czyli miały mniejszą pojemność 7,29GB i się mieściły na płytkę a XGD3 zajmują już 8,13GB i się nie mieszczą na płytę. Przeszukałem masę poradników i wyrzuciłem tyle płyt że stwierdziłem iż sam założę swój temat.
    Pytanie takie jak w temacie.Czy aby nagrać grę XGD3 potrzebuję nagrywarki z ihasem? Czy też da się to zrobić inaczej? Jak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krychanr8i10

    krychanr8i10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Piszczac, Poland
    Tak, można iHAS 124 e eu i inne chyba, ale ja mam swoją iHAS 124b.
     
  4. Reszek

    Reszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli muszę kupić żeby nagrywać sobie gry pod XGD3 ?
     
  5. DuelosXX

    DuelosXX Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    okolice Krakowa
    Możesz też nagrywać zwykłą. Potem MP3FIX i wszystko działa nawet te z CIV. Ja tak robię i żyję :)
     
  6. Reszek

    Reszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    MP3FIX ? Co to jest i jak to się robi mógł byś wytłumaczyć ?
     
  7. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ihas służy tylko do tego, aby zgrać grę na dysk, bądź nagrać grę civ. Możesz to zastąpić nagrywarką z burner maxem. Xdg3 nagrywaj normalnie jak w poradniku, nawet zwykła nagrywarką Fix z mp3 jest to trick, dzięki któremu możesz grać z dysku w grę nagrana zwykła nagrywarką
     
Wczytywanie...

Poleć forum