1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy Arcade rysuje płyty?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez szamanxd, Luty 15, 2010.

  1. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Witam. Mam takie pytanie, bo kupuję 2 konsolę, sobie i bratu, Elite dla mnie, a dla niego Arcade. Gry będą wspólne. I mam pytanie, czy Arcade będzie rysować płyty (bo nie bedzie dysku)? Bo coś tam podsłyszałem i mnie to ciekawi. A jeśli zdecyduję się na zakup dysku to podłączę go bez problemu czy muszę mieć jakieś dodatkowe kable/taśmy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Budyn90

    Budyn90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Troche idiotyczne pytanie... :) Niby czemu Arcade ma rysowac plyty? I jaki zwiazke z rysowaniem plyt ma brak dysku? Arcade i Elite poza obecnoscia HDD roznia sie tylko kolorem obudowy i tacki. Dysk w oryginalnej obudowie podlaczysz kazdy, jesli bez tej szarej obudowy to przez specjalny kabelek dostepny chociazby na allegro.
     
  4. Sobota

    Sobota Guest

    Nie, nie rysuje ;) stara wersja Core podobno rysowała:D no chyba, że z pionu przestawisz ją w poziom i odwrotnie podczas pracy to porysuje :p

    Dysk kupisz w obudowie i tylko ją wpinasz :)
    Chyba, że będziesz miał nie oryginalny to tasiemką.
     
  5. Czesi0

    Czesi0 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja też mam Arcada i nie mam jeszcze ani jednej ryski na płycie. Dysk można podłaczyć normalnie bez żadnego problemu z innej konsoli nie ma wogóle kabli ani nic w tym rodzaju.
    Chyba jeżeli kupisz tam dysk z jakiegoś laptopa to trzeba jakąś taśme ,ale nie jestem do końca pewien :p
     
  6. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Bo czytałem, że jak się gry na dysku instaluje to wtedy się płyty mniej rysują i czytałem, że ktoś się skarżył, że po 3 tygodniach intensywnego grania miał rysy na płycie. :p

    Taki dysk podłącze bez żadnego problemu, po prostu wepnę? KLIK!
     
  7. Rooness

    Rooness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Z rysowaniem płyt może być sprawa typu ich ciągłego przekładania, wyjmowania i wkładania na nowo (wtedy płyty na pewno się porysują prędzej czy później).

    Prócz tego proponowałbym Ci kupić 2 Premiumy. Uwierz mi- napęd jest tak głośny, że człowieka od razu nerwica chyta (w momencie instalowania gier na dysk wychodzę z pokoju). Nie dość, że Twój brat będzie się wkurzać to na dodatek Ty też + będzie powód do kłótni przy dwóch różnych konsolach, a z 2 Premiumami nie będzie sprzeczek ;)
     
  8. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Skad wogóle takie pytania po co ci 2 konsole ja mam 2 braci i se radzimy na 1 elicie ^^
     
  9. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Bo mamy oddzielne pokoje i już i tak chodzę do niego pograć na kompie czasem. A ja będę mieć swoją konsolę, a on swoją. I po problemie. :)

    Kupię mu jeszcze dysk 20GB i niech się chłopak cieszy. ;p
     
  10. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek

    Z dyskiem to już coś, na pewno arcade bez dysku nie rysuje płyt to jakaś głupia plotka żeby kupic droższą wersje xbox
     
  11. Darknezz1

    Darknezz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Ja mam arcade falcona i żadnych płyt mi nie rysuje. Był tylko jeden przypadek kiedy obracałem konsole z pionu do poziomu ( czego nie powinno się robic), wtedy płytka mi się porysowała, ale nie ma to nic wspólnego z tym , że jest to wersja arcade.
     
  12. Pawex09

    Pawex09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krasnobród
    nie rysuje sam mam arcade i na każdej z płyt ani jednej ryski .
     
  13. LoroSpooky

    LoroSpooky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kamienna Góra//Krzeszów
    Arcade może porysować płytki jak i każda inna konsola z M$;] Znam 2 przypadki, jeden u mnie Arcade - Konsola stała w pionie i po pijaku ja niechcacy przewróciłem. Płytka która była w srodku przesunela sie co zaowocowało jej porysowaniem w momencie uruchomienia konsoli tzw. Ring na plytce. Kolega mial podobnie w elitce. Inne przypadki (OBECNIE) nie wystepuje.
     
  14. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    K.... Ludzie, poczytajcie temat. Odpowiedź została udzielona już kilka razy i więcej mi nie trzeba. Ileż razy można to samo powtarzać? Niech mod to skasuje/zablokuje i będzie spokój. Grr.
     
  15. Pawex09

    Pawex09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krasnobród
    pewnie im tak wygodniej ;)
     
  16. oktawian117

    oktawian117 Banned

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DLW
    Rysował płyty naped chitachi czy coś takiego...;) tak słyszałem...
     
Wczytywanie...

Poleć forum