1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy audio będzie działać ??Przy podłączeniu monitora bez audio out i głośników.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez terron696, Czerwiec 15, 2008.

  1. terron696

    terron696 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    Zamierzam zakupić monitor benq G2400W kosztuje mnie niecały 1000 zł więc warto mimo jego kątów niby słabych kolorów (chyba rzecz gustu )i słabej jasności też spoko jak dla mnie . Monitor zamierzam podłączyć przez kabel hdmi czy podłączenie kabla component do głośników załatwi sprawę.Czy konsola podaje audio raz tu raz tu lub co gorsza video .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Czy audio będzie działać ??Przy podłączeniu monitora bez audio out i głośni

    Jesli chcesz podlaczyc przez kabel HDMI to audio tez bedziesz miec.
     
  4. terron696

    terron696 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    Odp: Czy audio będzie działać ??Przy podłączeniu monitora bez audio out i głośni

    Już sobie sam odpowiadam .Nie da rady i kabla component i hdmi podłączyć chyba że chcecie ciąć plastik na kablach .W monitorze mam audio out więc luz ale jakbym nie miał to kłopot jest .A pozatym xbox podaje obraz i dzwięk tylko na hdmi lub na component .
     
  5. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Czy audio będzie działać ??Przy podłączeniu monitora bez audio out i głośni

    Ale o co Ci chodzi, z tym, ze nie da rady? Twoj monitor nie ma gniazda HDMI? Chlopie, podlaczasz przez HDMI i masz i dzwiek i obraz. Podlaczasz przez component masz to samo. Jedynie jakbys chcial podlaczyc przez VGA to niemialbys dzwieku, bo on idzie innym kanalem. Co ci po tym twoim audio out, skoro kabel HDMI ma tylko jedna wtyczke? Czegos tu chyba nie do konca rozumiesz. ;)
     
  6. terron696

    terron696 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    Odp: Czy audio będzie działać ??Przy podłączeniu monitora bez audio out i głośni

    Ja wszystko rozumiem to widać ty nie czytasz co napisałem .Mam w monitorze hdmi mam audio out ale widziałem takie cudo które hdmi ma ale audio nie więc jak chciałbyś wtedy audio podać jak hdmi wtedy masz tylko video??
     
  7. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Czy audio będzie działać ??Przy podłączeniu monitora bez audio out i głośni

    Kabel HDMI przesyla i dzwiek i obraz... ;) Jest to kabel, ktroy ma jedna wtyczke, tj. jedna z jednej, druga z drugiej (w sensie nie ma rozgaleznika na HDMI i obok dwa cinche), nie ma czegos takiego jak wtyczka od HDMI i osobno kabelek audio. To jest jednosc, scalona. ;p Dzwiek bedziesz miec i nie cuduj.
     
  8. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Czy audio będzie działać ??Przy podłączeniu monitora bez audio out i głośników.

    Ale gościowi chodzi o to że w monitorze nie ma wejścia na dźwięk, i co ma z tym fantem zrobić jak podepnie HDMI ale nie ma dźwięku!
     
  9. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Czy audio będzie działać ??Przy podłączeniu monitora bez audio out i głośni

    Kolejny... dziwni jestescie. ;p A co, kabel HDMI ma jakies 2, czy 3 koncowki po jednej stronie? Podpina pod wejscie HDMI i jeszcze pod audio out, ale niby co ma podpiac pod to audio out skoro HDMI ma jeden wtyk? Wiec nie rozumiem... Ma koles glosniki wbudowane w moniotrze, a kabel HDMI przesyla i obraz i dzwiek, na jednym wtyku_HDMI i tyle.
     
  10. terron696

    terron696 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    Odp: Czy audio będzie działać ??Przy podłączeniu monitora bez audio out i głośni

    O to chodzi że jak pisałem wcześniej co jak nie masz głośników w monitorze i nie masz audio out bo są takie .Ja nie wiedziałem czy mam w monitorze audio out czy nie więc dlatego zakładałem temat.W sumie do zamknięcia bo nie ma się co denerwować.
     
  11. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Czy audio będzie działać ??Przy podłączeniu monitora bez audio out i głośni

    Dobra, skumalem, pofatygowalem sie i przeczytalem twoj pierwszy i drugi post w tym temacie. ;p Juz wiem o co Ci chodzilo i z tego co czytam, to dobrze piszesz. Aczkolwiek ja tez dobrze pisze, ale to troche mijalo sie z pytaniem, ktore zadales. ;p Zwracam honor , a temat faktycznie klozet, stawiam pifo. ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum