1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy bd mógł zagrać w forze 4?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Balcer Wpr, Sierpień 17, 2013.

  1. Balcer Wpr

    Balcer Wpr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PruszkĂłw, Poland
    Mam przerobionego xboxa takiego już kupiłem, i teraz pytanie czy jeśli kupie orginalną forze motorsport 4 bd w nią mógł grać mam lt 2 albo 2+ dash 13604, w info o konsoli to wygląda tak 2.13604.0, jak pożyczyłem bf 3 od kolegi to mi wywaliło 3 albo 4 czerwone diody i nie działał jak bd z forzą?? Z góry dzięki za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to masz cos niezle skopane z konsola skoro wywala czerwone diody po wlozeniu gry, gra powinna dzialac, gry oryginalne dzialaja na przerobionych konsolach
     
  4. ShItTeR92

    ShItTeR92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk
    Pierwsze słyszę coś takiego. Tylko z bf tak masz ? Inne gry działają ?
     
  5. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kiedyś jak ktoś miał Fable 2 i starą konsole to po odpaleniu tej gry masę osób dostawało RRODA ***!
     
  6. Balcer Wpr

    Balcer Wpr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PruszkĂłw, Poland
    Narazie tylko z bf tak miałem, forza 3 działa git, gta 4 pirat działa, i tekken 6 pirat działa, ale nic z nowszych poza bf'em nie próbowałem, dlatego pytam czy opłaca sie kupować forze, moze ktoś miał cos podobnego. Do tego przy okazji nie moge zrobić aktualizacji dasha bo mi wywala błąd 3524-3F4B-1600-0703-C000-0099, nie wiem chyba ta konsola jest nieźle zje**na.
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Konsola musiała mieć zmieniany napęd na inny i dlatego tak jest. Miałem tak samo (1 czerwona dioda), gdy w konsoli, w której fabrycznie był Samsung miałem napęd BenQ.

    Aby zrobić aktualizacje i grać w nowe gry (XGD3) musisz mieć w konsoli ten sam napęd (model) co był w niej fabrycznie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum