1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy będą lagi?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rossi, Październik 2, 2011.

  1. Rossi

    Rossi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chciałem się spytać czy na necie 1mb będą lagi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    to zależy od tego jaki masz ping. i zależy co według ciebie oznacza 1mb? 1 megabajt/s czy 1 megabit/s ?
     
  4. Rossi

    Rossi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Rossi

    Rossi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Chyba jednak 1 megabit skoro pytasz czy będą lagi. Ja mam 1 mega w orange i jest ok, nigdy się nic nie działo.
     
  7. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    @yaro555
    jakby miał 1megabita/s czyli ogólnie 10mega to by problemu nie miał

    @rossi wejdź na speedtest.net, sprawdź łacze i wrzuć wynik.
     
  8. Rossi

    Rossi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A pytanie nie do tematu, czy żeby grać w gry muszę założyć konto w innym kraju niż Polska? Bo nie które gry nie działają w Polsce.
     
  9. Rossi

    Rossi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    lagów nie powinno być trochę wysoki ten ping ale tragedii nie ma.

    wszystkie gry powinny działać na polskim koncie, nawet te które pobrałeś z zagranicznych XBL. chyba że kupiłeś konta z grami i nie przeniosłeś licencji. każda gra czy to z płyty czy z XBL jest dostępna dla konsoli do której została włożona/wgrana i nie ma znaczenia ile kont i z jakich krajów. są gry które mają blokadę regionalną na XBL ale wtedy trzeba przemigrować z kontem do polskiego XBL.
     
  11. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Tak masz racje pomyłka z mojej strony
     
  12. mati010

    mati010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Powiedz może z czego masz jeszcze neta??
     
Wczytywanie...

Poleć forum