1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy bedę mogł grać live ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez deenbe, Kwiecień 5, 2013.

  1. deenbe

    deenbe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam przerobioną konsole z 2009 roku z dash-em 8955 i jak zaaktualizuje dasha to usunie mi przeróbke i teraz pytanie czy bede mogł normalnie grać live na oryginałach. Prosze o pomoc z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    tak, ponieważ po przeróbce nie powinno być śladu :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. deenbe

    deenbe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. FarMer2211

    FarMer2211 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Tylko pamiętaj że prędzej czy później coś może wykryć, czasem odrazu czasem po paru mc. Ale oby nie ogarnęło :p


    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk
     
  6. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    najlepiej by było jakbyś oddał napęd do flasha na lt 3.0 lub jak nie chcesz już piractwa aby wgrali Ci czystego softa :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum