1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy będę mógł ładować go ???

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kacper9507, Grudzień 10, 2009.

  1. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam czy będę mógł ładować ten akumulator XBOX 360 Akumulator 4800mAh + kabel USB- ZobaczSAM (814218076) - Aukcje internetowe Allegro przez taki kabel KABEL MICROSOFT XBOX 360 PLAY I CHARGE NA USB NOWY (838939372) - Aukcje internetowe Allegro ? Czy muszę tylko przez ten kabel USB co jest w zestawie ? I opłaca się go kupować ? chodzi mi o akumulator :)

    Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ

    //Popraw nazwę tematu na taką, żeby była po polsku...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    ale kabel już mam więc tylko mi brakuje akumulatora.to będzie działało to czy nie ?
     
  5. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Będziesz musiał używać kabla dołączonego do tej podróbki play&charge, ponieważ ten oryginalny wpina się do tego gniazdka w padzie, a w przypadku podróbek wpina się bezpośrednio w baterię ;]
     
  6. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    to nie będzie działał ten oryginalny kabel co wpina się go w pada ? nie będzie on mi tej podróbki ładował ? Ile może mieć ten akumulator mAh http://allegro.pl/item845998778_akumulator_play_charge_microsoft_x360_r2pol.html ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum