1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy będę mógł zainstalować grę na dysku zewnętrznym ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DejVido, Marzec 3, 2011.

  1. DejVido

    DejVido Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Będę mógł zainstalować grę na dysku zewnętrznych chodzi głównie o gry z xbox live'a, bo mam 1 tb dysk zewnętrzny z przerobionej ps3 były tam gry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    dysk przenosny konsola widzi tylko 16 gb, tak bedziesz mogl
     
  4. DejVido

    DejVido Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie da rady zrobić nic żeby widzaiła więcej ?
     
  5. chmielo20

    chmielo20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Niestety. Ale chyba do 18 gb a nie do 16gb
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Jak 16 to 16 , a nie 18. I ani bita więcej.
     
  7. DejVido

    DejVido Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Głupota, wystarczy zrobić na dysku więcej partycji np. Xbox 360 i to będzie główna, a potem Xbox 360 01, Xbox 360 02 i tak dalej i każda będzie miała po 16gb, więc możesz zapisywać na każdej z partycji gry i gdy będziesz chciał ściągnąć grę lub gdy będziesz chciał zagrać w grę, którą masz zapisaną na np. Xbox 360 03, to zmieniasz nazwe na Xbox 360 i wtedy grasz, trochę to uciążliwe bo musisz żeby zagrać w jakąś grę zmieniać nazwę, ale to się bardziej opłaca niż bulenie za HDD 250GB.
    PS: Próbowałem tylko raz po skonfigurowaniu i działało :)
    Pomogłem...? Podziękuj
     
  9. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    yyy.chyba jednak 16 ^^
    a pozatym dysk do slim kosztuje w granicach 150-160zl za 250GB
    czy to tak duzo?
    jak cie stac na slim to stac cie tez na dysk
     
  10. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Konsola będzie widziała 1 TB, ale tylko wtedy gdy będzie miała JTAG.
     
  11. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy pendriva można używać jako dysku do save jeśli nie mam w ogóle karty ani dysku w konsoli ?
     
  12. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    tak
     
  13. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    proszę o pomoc w takim razie jak to zrobić. Jak przygotować pendrva ...będę bardzo wdzięczny
     
  14. GrooBass

    GrooBass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
  15. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    No po prostu, bierzesz sobie pendrive conajmniej 1gb max. 16gb i podłączać do wejścia USB w konsoli, wchodzisz na Ustawienia Systemu--->Pamięć i tam będziesz miał "Urządzenie Masowe USB" to wchodzisz w to i konfigurujesz, po tym będziesz mógł cieszyć się tanim źródłem pamięci :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum