1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy będzie można bez problemu odpalić oryginalne Diablo 3 na przerobionej konsoli ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez messesmsh, Wrzesień 1, 2013.

  1. messesmsh

    messesmsh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema,
    Od jakiegoś czasu nie jestem na bieżąco w najnowszymi zabezpieczeniami, stąd pytanie jak w temacie.
    Chodzi np. o to czy nie wgra mi się jakaś łatka, które usunie przeróbkę lub coś podobnego.
    Mam starego X'a (jasper, 04.2009), napęd LiteOn, Wgrane LT3.0, Dash 2.0.16203.0, bez dostepu do XBL (ban:/)
    pozdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na konsoli zbanowanej odpalisz org " Diabła ", ale tylko w single... Na xbl juz nie.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  4. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka
    Jasne że odpalisz. Oryginały działają.
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dash z diablo 3 nie usunie ci lt 3.0
     
  6. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Oczywiscie,ze tak.Ale Ty masz zbanowana czy po poprostu nie wiesz ,ze masz lt 2.0.
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ma lt 3.0 tylko nie wie czy diablo 3 nie ma jakiś niespodzianek co usuną mu lt 3.0
     
  8. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Nie.Jezeli masz lt 3.0 to graj spokojnie.Nic Ci nie usunie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum