1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy będzie RRoD?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Lesiu106, Maj 6, 2011.

  1. Lesiu106

    Lesiu106 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    mam sprawę:

    podczas gry w GTA IV gra [konsola?] się zawiesiła. brak reakcji na wciśnięcie przycisku Guide i każdego innego oprócz Power. w poprzedniej konsoli miałem tak, że po restarcie konsoli po takiej zawieszce było RRoD, ale wtedy było słychać "beep!", na ekranie przestawiło się kilka pikseli i po restarcie RRoD. na szczęście teraz po restarcie konsola działała normalnie.

    gra jest zainstalowana na dysku, płyta nie jest porysowana, niedawno wróciła z regeneracji. konsola z czerwca 2008.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czuć w powietrzu RRoD
     
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    **** tam rod ja mam falcolna zakupionego w 2008r. sierpień i mnie też zawiesiła się kilka razy i nadal działa bardzo dobrze.
     
  5. alqu

    alqu Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Nie strasz głupkowato ludzi ;)

    Jeśli się to powtórzy możesz się zacząć martwić pamiętaj xbox to też sprzęt a sprzętu bezawaryjnego nie ma ;) też czasami się może zwiesić
     
  6. Lesiu106

    Lesiu106 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha. a czy wam też się GTA IV klatkuje? na drugiej dużej wyspie często spada płynność gry.
     
  7. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mi rzadko klatkuje, tylko jak jest duzo wybuchów albo duzo ludzi itp.
     
  8. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miałem podobny problem w Crysis 2. Próbowałem kila razy i cały czas w tym samym miejscu się tak robiło. Myślę, że to moze być błąd zapisu(tak było u mnie). Zacznij od save'a kilka misji wcześniej albo tą misję zacznij od początku.
     
  9. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja miałem dziwny przypadek z Marvel vs Cpcom 3,gra mi się często zawieszała przy wgrywaniu kolejnej walki(gra była zainstalowana na dysku) ale jak odpaliłem grę bezpośrednio z płyty to już się nie zacinała...więc....odłączyłem dysk od kosoli podłączyłem go jeszcze raz i wszystko już śmiga z dysku.Nie wiem o co kaman ale już jest ok
     
  10. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sprawdź czy powietrze z tyłu konsoli wylatuje ciepłe jeśli tak to raczej wszystko w porządku( każde urządzenie elektroniczne się potrafi zawiesić np: telefony, GPS, PDA, komputery:p ). A jeśli powietrze jest zimne to znaczy że trzeba konsole odkurzyć bo coś zakłóca obieg powietrza (kurz)i ciepłe powietrze zostaje w konsoli. Chyba nie ma żadnego posiadacza X360 któremu by się nie zawiesił.
    PS Ratajek i czeski24 też dobrze radzą
     
  11. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Ja posiadam pirata GTA IV i nie moge w nia grac bo po 2minutach gry gra sie zawiesza i musze konsole zresetowac. Wyczytalem gdzies, ze tak jest w przypadku GTA IV i bardzo wiele osob miala taki problem. Wiec jezeli tez masz pirata to masz podobna sytuacje do mnie, wiec chyba nie masz sie co bac o RRODA.
     
  12. Lesiu106

    Lesiu106 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie mam pirata. gram tylko na oryginalnych. jak ktoś może pomóc, to nowy temat tutaj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum