1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy były nowe aktualizacje??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dindan, Październik 8, 2012.

  1. dindan

    dindan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, od ponad pół roku nie podłączałem swojego xboxa do sieci i chce zapytać czy były jakieś aktualizacje które mogłyby mi wykasować moje Lt. 3.0, żebym nie musiał po raz kolejny wgrywać i gier znów nagrywać... bedę wdzieczny za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Lepiej byś napisał jaki masz dash...
    Nie ma dasha który ingeruje w LT 3.0 albo je usuwa.
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Dashboard D:2.0.13146.0 - dodatkowo przefleshowaywał napęd do stock FW - kasował przeróbkę.
    Dashboard D:2.0.14699.0 - wgrywał cichą aktualizacje, Jak się ma LT2 gry z XGD3 i XGD2 z AP2.5 trzeba wypalać jeszcze raz z topologią.

    Jak masz LT+3.0 to możesz wgrywać śmiało aktualizacje
     
    1 osoba to lubi.
  5. dindan

    dindan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki:)

    mój dashboard to D:2.0.14719.0 więc mogę chyba podłączyć do sieci.
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    tak możesz śmiało podłączać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum