1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy chipset VIA jest wymagany do flashowania napędu?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez fizol, Wrzesień 14, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. fizol

    fizol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czytalem ze aby zrobic flesh trzeba miec chipset VIA, a czy jesli mam nForce to czy moge przy mojej plycie to zrobic??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. plutap

    plutap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: pytanie o flesh

    to zależy jaki masz napęd, jeżeli benq to mozesz, jeżeli inny to musisz kupic chipset VIA
     
  4. fizol

    fizol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: pytanie o flesh

    mam samsunga, czyli musze kupic plyte glowna z VIA tak? ojejc....
     
  5. plutap

    plutap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. fizol

    fizol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Czy chipset VIA jest wymagany do flashowania napędu?

    dzieki za szybką odpowiedz:) własnie wymyslilem sobie tanszy sposob:) pojde do qmpla:D POZDRO
     
  7. WarsPrince

    WarsPrince Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Mam taki dylemat czy jak zfleshuje xboxa i dostane rroda to mogę to odfleshowac i dać do naprawy ?? Mam gwarancje jeszcze na 2 lata i nie chce mi sie czekac tak długo.

    Proszę o szybką odpowieć.

    Jakby co to jestem pod nr. gg 7050539
     
  8. rymcio1987

    rymcio1987 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    Dżizas kurcza ja pierdziele ;/ mało to było wałkowane na forum ?? znam obecnie 2 PRZYPADKI w którym kumple odesłali konsole sflashowane z rrodem na gwarancje i microsoft odsyłał je NAPRAWIONE, ale z napędem wymienionym na LITEONA ..coś więcej ??
     
  9. WarsPrince

    WarsPrince Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie :) Dziękuje teraz się nie obawiam przerobić.
     
  10. novak512

    novak512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Iława/Gdańsk

    a wcale że nie!

    mam nForce2 i flashuje u siebie wszystkie napędy bez problemu. Samsung pojdzie BEZ NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW (jeżeli masz taki chipset jak ja).
    Wiem, że na nForce2 i nForce4 przerobisz Samsunga bez najmniejszych problemów.;)
     
  11. Tworasky

    Tworasky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałbym zapytać o te chipset'y.. co wpływa na to że dany chipset zdoła przerobić xboxa a drugi już nie? I jak mogę rozpoznać że akurat mój ma taką możliwość ?
     
  12. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wszystko masz w poradnikach.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum