1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy coś nie tak z napędem?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dererere, Luty 18, 2010.

  1. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wypalilem obraz w img burn na plycie media tech media store z prędkością 4x.
    wlaczylem chodzi gra ale napęd glosno pracuje i slychac jabky takie piski. czy wypalic druga plyte na 2,4?
    czy napęd nmoze sie zepsuć?
    czy nagranie grt na dysk twardy rozwiaze problem?
    a nape benq z 16 09 2007 i soft 1.61
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeżeli wszystko działa..xbox tak po prostu ma , nie szukaj problemu na siłę , zainstaluj grę na dysk - problem zniknie.
     
  4. Pdziel19

    Pdziel19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jasne że napęd wydaje takie dzwięki przecież płyta odczytywana jest z prędkością 12X więc to daję dobry hałas :) Zainstaluj gre na hdd i wszystko bedzie spoko :)
     
  5. t0mi_kg

    t0mi_kg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg
    ja ogolnie media techy odradzam, jak pisalem w innym temacie, nawet na kompie jak sie te płytki wklada to często świrują, u mnie komp sie wiesza u znajomych wlasnie piszczą itd :/
    A tutaj kolega wyżej podał sposób i jest to raczej najlepsza opcja do wyboru :)
     
  6. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zainstalowalem i wszystko gut
     
Wczytywanie...

Poleć forum