1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy cos robie zle czy to zly title update do BF3?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez manieczka, Grudzień 26, 2011.

  1. manieczka

    manieczka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wam drodzy forumowicze w drugi a zarazem ostatni dzien swąt mam powazny problem a mianowicie zlapalem :cicha aktualizacje jakis czas temu i zmarnowałem juz duzo plyt na nagranie Battlefielda 3 region free PL bo myslalem ze zle nagrywam plyty ale to wina tej cichej aktualizacji znalazlem w sieci sposob na odpalanie nowych gierek trzeba sciagnac title update do danej gry wgrac na usb przez program np horizont (mam 360revolution ale wywala blad przy probie dania title ) title pobralem z xboxc czy cos takiego ponad 160mega i niedziala robie wsyzstko jak pokazane i nic moze wina programu bo slyyszalem ze horizont nie dziala z niektorymi grami a ten revolution360 nie dziala zna ktos jeszcze jakis program do wrzucania titlów ? z gory dziekuje za pomoc aha dodam ze title update sprawdzalem programem isogod 1 3 6 pierwsza plyta bf3 ma numerek titla 45410950 a media id 61C746D7 -natomiast plyta z numerem 2 45410950 a media id to 511536A8 i co to takiego media id ?? dziekuje jeszcze rqaz i pozdrawiam Merry Christmas
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jakiego masz xboxa fata czy slima ? Jak masz fata to już możesz przerobić na LT+3.0 i wszystko będzie działać po tej cichej aktualce normalnie. :) Jak masz slima to jeszcze troche trzeba poczekać.
     
  4. manieczka

    manieczka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z 2008 roku 50giga a gdzie sie sprawdza czy fat czy slim?\
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    no arcade, premium, elite to fat a slim to slim. Ty masz fata to możesz już przerobić na LT+3.0 i wszystko będzie śmigać, normalnie z płytek.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Fata masz wgraj plik TU programem USBXTAFGUI_v44
     
  7. manieczka

    manieczka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pobralem programik ale przy probie wrzucenia titla program sie wiesza aha pytanie dodtyczy lt 3 0 czy jak przerobie konsole niesciagnie sie juz zadna cicha aktualizacja ktora psula gry z lt 2 0 ?? i czy bede mogl grac po sieci w bf bad comapy 2 i w trojke ?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    czekaj cierpiwie czasem takie wrazenie jest ze zwiecha
     
Wczytywanie...

Poleć forum