1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy coś się zmieniło ;) - czyli pytanie o dash i przeróbkę LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez raziel91, Maj 13, 2012.

  1. raziel91

    raziel91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam,

    Miałem jakiś czas temu x360, następnie kupiłem ps3 jednak znów mnie ciągnie do x'a. Teraz pytanie - czy coś się zmieniło od czasu gdy posiadałem x360, bo z tego co pamiętam to każda gra działała na każdej przeróbce, kwestia doinstalowania odpowiedniego dasha + odpowiedniego przerobienia obrazu? Czy dobrze pamiętam i czy tak dalej jest ? Z góry dzięki za odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  4. raziel91

    raziel91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    spoko, ale nie wiem jaka przeróbka jest na tym x'ie który kupię więc pytanie dlatego ogólne - czy jest możliwość przerobić takiego Max'a najnowszego nawet na LT1 ? Bo nie wiadomo co tam jest w srodku :D
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Max Payne 3, odpalisz narazie tylko na LT+3.0 bo gra jest w XGD3 i ma w sobie najnowszego dasha.
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    na LT2.0 tez odpalisz nawet z HDD
     
  7. raziel91

    raziel91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    to w końcu odpalę na lt2 i lt3 czy tylko lt3? :D bo widzę rozbierzność :D z tego co kojarzę, wystarczyło spachować obraz i odpalał się na każdej przeróbce. Coś się zmieniło ?

    Dash mogę zainstalować przecież na dowolnej przeróbce, kwersia zabezpieczeń płyty (które kiedyś się patchowało wave 3-> wave 2 np.)
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    poleci na LT 2.0 na najnowszym dashu , a zeby z HDD smigalo wrzuc mp3 na pendrive uruchom ja przycisz zeby nie przeszkadzala zainstaluj Maxa i graj z HDD
     
  9. raziel91

    raziel91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dzięki :)
    ostatnie pytanie:
    gry które śmigają na moim przyszłym x'ie:
    Red Dead Redemption
    Crysis 2
    Dirt 3

    co to może być za lt? :D jak miałem mojego starego x'a to RDR (była to premiera gierki) śmigało i miałem lt3 (chyba? możliwe?)

    PS. możliwe żeby na konsoli był LT+ ? pierwsze słyszę o takim fw...
     
  10. Cziken

    Cziken Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To są gry XGD2 to będą działać na LT 2.0 i LT 3.0.
     
  11. raziel91

    raziel91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    hmm więc albo lt2.0 albo lt3.0 dzięki :)

    ps. da się to jakoś sprawdzić jak już będzie u mnie konsola?
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Wybierz LT+3.0 jeśli już, przy LT+2.0 i jesli wgrasz nowszego dasha, 14699 wgrywał chyba "cichą aktualke" jak się nie myle.
    Jeśli masz Cichą aktualke i LT+2.0 do każdej gry XGD3 i XGD2 z AP25 trzeba dogrywać wtedy Title Update z pendrive, żeby gra odpaliła.
    Na LT+3.0 w nic takiego nie trzeba się bawić.
     
  13. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    LT 2.0 tez nic nie trzeba dogrywać zadnych TU przy najnowszym dashu 14719 wczesniej nagrane gry smigaja bez TU
     
  14. raziel91

    raziel91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dzięki, w takim razie przerobię na LT3 co by się za długo nie bawić i nie męczyć w zabawy poboczne i dodatkowe patchowanie, 40 zł to nie dużo za oszczędzony czas. Dzięki i temat do zamknięcia :)

    PS. x360 jest o wiele przyjemniejszy w graniu na singla ^^ - łatwiejsze przeróbki :)
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie u każdego, więc wgrywanie LT 2.0, jak jest LT 3.0, nie ma sensu.
     
  16. raziel91

    raziel91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ok, udało mi się tanio upolować XBOX 360 20GB HDMI 2xPAD, od 1zl BCM-OKAZJA! (2328726363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :)
    teraz szybka przeróbka w Wawie i znów będę korzystał z konsoli MS.
     
Wczytywanie...

Poleć forum