1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy coś się zmieniło

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adassko, Wrzesień 7, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Adassko

    Adassko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, rok nie grałem i nie nagrywałem gier na przerobioną konsole
    Krótkie pytanie - czy nadal gry nagrywa się w ten sposób:
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/

    czy coś się zmieniło w międzyczasie? Jakieś nowe zabezpieczenia?
    Czy nie będzie problemu z GTA 5?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Trzeba mieć lt 3.0 . I nagrywarke ihas rev b z lt max lub zgodną z programem pay tools. I przepuszczamy iso abgx360 na ustawieniu autofix level 3 przed nagraniem.
     
  4. Adassko

    Adassko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    super, czyli nic się nie zmieniło - mam ihas z lt max i lt 3.0 :)
    ale "pay tools"? pierwsze słyszę
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Program do zwykłych nagrywarek nie do wszystkich co nagrywa jak ihas. Narazie nic.
     
  6. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Smiesza mnie tego typu komentarze,ze MUSI BYC IHAS.Nie nic nie musi.Jest zaledwie kilka gier ,ktore maja zabezpieczenie CIV.Reszte gier nagra zwykla nagrywarka laptopowa.Jak tak nagrywam od poczatku bez zadnego IHASA i problemu nie mam.
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1122
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Koleżanko, a grasz na XBL w te gry ??

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  8. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Ja nie gram,ale moj kumpel juz tak i bana zadnego nie dostal i wszystko mu smiga jak nalezy.
    Sama mu je nawet czasem nagrywam zwykla nagrywarka z laptopa...
     
  9. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To jest marnowanie płytek. Nagra zwykłą xgd 3 będzie chciał pograć xbox live i co od nowa nagrywać bo nikt mu nie powiedział ,że zalecane jest ihas. Xgd2=zwykła wypalarka xgd3=ihas/zwykla Xgd3=only ihas lub paytools :)
     
  10. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    What???? Przeciez napisalam,ze bez problemu nagrywam mojemu kumplowi gry od jakiegos czasu (od roku chyba) i nie dostal zadnego bana ani nic..Gry mu smigaja.I tak nagrywam je w XGD3! Czy Wy wiecie,ze bez uzycia IHASA tez mozna grac normalnie???
    Chyba nie ...Ale tak..Mnie gry dzialaja normalnie w XGD 3 jak i mojemu kumplowi,ktory gra po sieci.I nie tylko on.
    Ihas jest raczej po to zeby nagrac sobie gierki z CIV-em.
     
  11. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Heh gra nie jest wtedy pełną kopią i ewidentnie wystawiasz sie na bana,LT3+ihas polecam:)
     
  12. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Bzdury z tym banem..Jak wiemy MS dawno nikogo nie banowal bo sam zarabia na piratach ,ktorzy placa za GOLDA..
    Bana ludzie lapali jak grali w multi przed premiera.
     
  13. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Co ty w ms robisz ,że masz takie informacje? Każdy wie ,że przed premierą się nie gra. Co najlepsze bana można dostać grać offline i łączać się z xbox live z grą na profilu przykład gearsy lub halo 4.
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zamykam..
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum