1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy cos widomo o iXtreme LT Hitachi ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzes207, Marzec 17, 2010.

  1. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kiedy bedzie ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha czyli nic nie wiadomo, cos im to długo idzie na benq tez dosc długo to trwało,przeciez kod juz maja gotowy tylko dopasowac do napedów..
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    odpowiem ja TJ: "Bedzie kiedy bedzie gotowe"

    Skoro uwazasz ze to takie proste to sam zrob LT :p Teraz jak juz to bedzie dla samsunga.
     
  6. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hhm tak sie zastanawiam czy lepiej nie bedzie jakis naped kupic benq czy lite-on uzywke i zamienic bo jak najpierw chca dio samsunga zrobic to troszke to potrwa jeszcze,co myslicie o tym
     
  9. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  10. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
    musiałbyś robić spoof kluczy do innego napędu... nie wiadomo jak to wpływa na granie po XBL
     
  11. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Gdzieś na forum było że to nie działa po XBL - wykryją.
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    znajomemu wyienialem kiedys hitachi na benq z oryginalnym fw i caly czas gra na live wiec spoof jest dopuszczalny.
     
  13. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm macie gdzies linka do zródła ze zmiana napedu na nowy po wyciagnieciu klucza z orginalnego jest wykrywana ??

    Edit Dexter:

    Ale mi chodzi zmienc naped wgrac klucz orginalny z Hitachi i do Benq i wgrac LT,przejdzie to nie wykryja tego ??,moze gdzies ktos wyczytał na forum zagranicznym jak to jest ??,macie moze turtorial jak zrobic tego spoffa do innego napedu ??
     
  14. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    To jest właśnie spoof :)
     
  15. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy moze ktos potwierdzic,czy moze sam robił spoofa z zamiana napedu i wgrał LT i nie dostał bana i gra na live ???
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wez sie czlowieku uspokoj - skoro zmiana na inny naped posiadajacy oryginalne fw dziala i nie ma bana to jak wgrasz lt do wymienionego benq to tak jakbys sflashowal LT naped ktory jest w konsoli i prawdopodobienstwo bana jest takie samo.
     
  17. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dexter spokojnie.cos taki dzisiaj nerwowy :) musze sie wypytac :),przekonałes mnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum