1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy crysis dwójka pójdzie na Ixtreme 1.51?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez phillip135, Marzec 28, 2011.

  1. phillip135

    phillip135 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hejka, wie ktoś czy crysis dwójka pójdzie na Ixtreme 1.51? Dashboard mam zaktualizowany z płyty zawierającej NFS HP który nawiasem mówiąc nie działa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Jak zainstalujesz dashboard 2.0.12625.0 z płyty Crysis 2 ( wave oryginalny - nieprzerabiany na niższy musi być ) bądź ze strony xbox.com via pendrive - to zadziała. Gra nie posiada AP 2.5, tak jak NFS: HP, wymaga jedynie nowego dashboardu.
    W Twoim wypadku do gier AP 2.5 potrzeba LT+.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    i musisz być świadom że oflagowałeś sobie konsolke...a żeby pograć w nfs musisz flash'nąć lt+....crisis powinien pójść
     
  5. phillip135

    phillip135 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No przez tego dasha z NFS'a nie mogę oglądać filmów w divxie..
     
  6. przerrr14

    przerrr14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najlepiej zrobic sobie nowego flasha Lt+ 1.1 i po problemie z wszystkimi grami.
     
  7. jafka92

    jafka92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam lt 1.51 na jednej z konsol i chodzilo normalnie, chyba ze to nie byla ta konsola :p
     
  8. phillip135

    phillip135 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, a jak zrobię update do tego dasha to Halo Reach będzie mi działał? bo w tej chwili działa.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie bedzie.....musisz wgrac lt+.....i nagrać jeszcze raz grę z obrazu ktory spat****esz abgx'em na dysku
     
  10. kris_wro

    kris_wro Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Potwierdzam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum