1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy da rade wgrac LT bez otwierania konsoli ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ql4w0j7, Czerwiec 21, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ql4w0j7

    ql4w0j7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy da rade wgrac LT bez otwierania konsoli ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie przerobiłem swojej konsoli, ale myślę że ta opcja jest niemożliwa.
     
  4. darks89

    darks89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    trzeba rozkręcić zęby podpiąć kabel do napędu i wydobyć klucz
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    niestety, ale się nie da :(
     
  6. biskent00

    biskent00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Czerniejewo/Gniezno
    Nie da rady ;]
     
  7. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Nie da się. Musisz otworzyć konsolę żeby wyciągnąć napęd i podłączyć go do sata w PC. Jak masz liteona v1 to musisz go rozebrać żeby odczytać klucz.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum