1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy da rade zrobi aktualizacje?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pyzik69, Grudzień 8, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. pyzik69

    pyzik69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam graczy.

    mam pytanko.kupilem sobie assassins creed 2(wersja angielska), i po wrzuceniu
    plyty do napedu wyskakuje napis zebym zrobil aktualizacje.
    mam wersje arcade i nie posiadam dysku twardego to zrobi mi aktualizacje czy bede musial zakupic dysk twardy?


    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ciacho87

    ciacho87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
  4. Mi$^

    Mi$^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Halemba
    ciacho87, czytaj do końca i nie pisz bzdur(po co mu aktualkna z neta jak z płyty chce aktualizować?)

    pyzik69, posiadasz może karte pamięci? jeśli tak to po aktualizacji z płyty, aktualizacja wgra się na karte pamięci :) jeśli nie masz to nie będzie miało gdzie wgrać tej aktualizacji :p
     
  5. ciacho87

    ciacho87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    bo jesili masz przerobiona to dostaniesz ban a jak to nagrasz na plyte to aktualizacja sie zrobi przecierz to nie zajmuje duzo miejsca i na karcie sie zmiesci
     
  6. pyzik69

    pyzik69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety nie mam karty pamieci,ale ten zestaw arcade(z jasperem) ma wbudowana pamiec.to chyba powinno wystarczyc czy musi byc pamiec inna.
    chce sobie pograc a tu doł,nie przerobilem swojej konsoli,ja nie bawie sie w takie rzyczy.

    pozdrawiam i dzieki za pomoc
     
  7. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Znaleźli się specjaliści...
    Aktualizacja wgrywa się we wbudowaną pamięć konsoli, na memorkę / HDD wgrywają się (jeśli chcesz) avatary. Instaluj, restartuj i graj :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum