1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy da się go przerobic?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez KamileQ, Grudzień 28, 2009.

  1. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Czy da się przerobić xboxy które są w sprzedaży? np. arcade jasper te co są teraz w sklepach taki jak na tej aukcji?
    XBOX 360 ARCADE +Banjo - nowe, polska dystrybucja (867281113) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
  4. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    A ludzie pisali że jakichś konsoli się nie da przerobić. Mit?
     
  5. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    N.I.E D.A.Ł.O teraz każdy napęd jest już przerabialny na dzień dzisiejszy.
     
  6. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    ..

    Hmm a w jaki sposób?Lutowanie pewnie tylko....

    A jak jest konsolami ze września 2009 i nowszymi?
     
  7. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    tak v3 i v4 lutowanie v2 robiony dosflash 1.8 a v1 igłą.
     
  8. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Nawet jeśli napęd jest z sierpnia i V2 w wersji C?
     
  9. Adam_84

    Adam_84 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    To ja zapytam jak rozpoznać poszczególne wersje LiteONów?
     
  10. Matizo

    Matizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Myślę że powinieneś znać datę produkcji konsoli :) Wtedy już można podpasować jaka wersja napędu kiedy wyszła :)
     
  11. Monstrum

    Monstrum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola z datą produkcji 2009 05 15 będzie miała Liteona V2 ?
     
  12. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Nie V1
     
  13. matiprv

    matiprv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieliczka(PMB)
    A z datą 16.06.2009r v2 czy v1?
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  15. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    tak jak już pisałem v2 robisz dosflashem 1.8(half open etc.)
     
Wczytywanie...

Poleć forum